首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Our topic today is about something that foreigners nearly alwa
[originaltext]W: Our topic today is about something that foreigners nearly alwa
游客
2024-01-23
82
管理
问题
W: Our topic today is about something that foreigners nearly always say when they visit Britain. It’s"" Why are the British so cold?"(12-1)And they’re talking about the British personality—the famous British "reserve". It means that we aren’t very friendly...we aren’t very open.
M: So, do you think it’s true?
W: It’s a difficult one.(12-2)So many people who visit Britain say it’s difficult to make friends with British people. They say we’re cold, reserved, unfriendly.
M: I think it’s true. Look at Americans or Australians. They speak the same language, but they’re much more open. And you see it when you travel. People—I mean strangers—speak to you on the street or on the train.(13)British people seldom speak on the train, or the bus. Not in London, anyway.
W: "Not in London". That’s it. Capital cities are full of tourists and are never friendly. People are different in other parts of the country.
M: Not completely.(14)I met a woman once, an Italian. She’d been working in Manchester for two years, and no one—not one of her colleagues—had ever invited her to their home. They were friendly to her at work, but nothing else. She couldn’t believe it. She said that would never happen in Italy.
W: You know what they say—"an Englishman’s home is his castle". It’s really difficult to get inside.
M: Yeah.(15-1)It’s about being private. You go home to your house and your garden and you close the door. It’s your place.
W:(15-2)That’s why the British don’t like flats. They prefer to live in houses.
M: That’s true.
Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
12. What do foreigners generally think of British people according to the woman?
13. What may British people typically do on a train according to the man?
14. What does the man say about the Italian woman working in Manchester?
15. Why do British people prefer houses to flats?
选项
A、She was always treated as a foreigner.
B、She was eager to visit an English castle.
C、She was never invited to a colleague’s home.
D、She was unwilling to make friends with workmates.
答案
C
解析
对话中,男士说他有一次遇到一位意大利女士,她在曼彻斯特工作有两年了,可是从来没有同事邀请过她去家里做客。因此答案为C)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3388226.html
相关试题推荐
[originaltext](25)Didyouknowthat,besideslargerplaceslikeFranceand
[originaltext](25)Didyouknowthat,besideslargerplaceslikeFranceand
[originaltext]Weknowwehavetopayforwhatweget.Ifwebuyfood,weha
[originaltext]Weknowwehavetopayforwhatweget.Ifwebuyfood,weha
[originaltext]There’sonesoundthatgetsabigreactionfromkidsonahot
[originaltext](25)Didyouknowthat,besideslargerplaceslikeFranceand
[originaltext](25)Didyouknowthat,besideslargerplaceslikeFranceand
[originaltext]Weknowwehavetopayforwhatweget.Ifwebuyfood,weha
[originaltext]Weknowwehavetopayforwhatweget.Ifwebuyfood,weha
[originaltext](22)Today’sconsumerswantbeautifulhandcraftedobjectsto
随机试题
【B1】[br]【B18】A、useB、stayC、keepD、lastA根据条件状语从句中的“recycle”推断,应选A。
PASSAGEFOURItwastoodifficulttoacceptthenewskin.细节题。由题干可定位至第九段。Ramona柔声地
[originaltext]QueenElizabeth11tinscanceledherannualvacationintheSc
Lifeisverystressfulnowadays,soitisusefulforustotalkabouthowto
不属于《民用建筑绿色设计规范》中空间合理利用的是( )。A.室内环境需求相同或
被称为“差数运价系统”的运价结构是( )。 A.邮票式运价结构 B.
压强差△p、密度ρ长度l、流量Q的无量纲集合是()。
某人通过分析得知,影响测量结果的3个独立因素导致的不确定度分量的情况分别如下:
防止COPD发生发展的重要措施是( )。A.戒烟 B.抗菌药预防 C.控制
某敏感点处昼间前8个小时测得的等效声级为55.0dB(A),后8小时测得的等效声
最新回复
(
0
)