首页
登录
职称英语
[originaltext] (16)In today’s job market, it is not uncommon for job seekers
[originaltext] (16)In today’s job market, it is not uncommon for job seekers
游客
2024-01-23
82
管理
问题
(16)In today’s job market, it is not uncommon for job seekers to submit applications for many positions. That involves lots of time and lots of work to organize. Certainly, you don’t want to waste your precious hours on following the developments in the disorderly fashion, and miss important deadlines, confuse interview times or forget to follow up as a result. Accordingly, managing your job search properly is just as important as identify the job opportunities and submitting your applications. If you are familiar with Microsoft Excel or a similar program, creating a table is a simple and effective way to keep track of your job applications. If the excel isn’t quite your cup of tea, don’t worry. You can create a table in Microsoft Word or a similar word processor.(17)Google is another tool to help you get organized effectively. If you have a G-mail account, you can create, save and send tables in addition to written documents like your cover letter and resume. You can also link up with Google calendar to make sure you stay on top of important dates. Clearly, there are plenty of ways to keep track of your job search and making the efforts to simplify your job search will pay off. Nevertheless you should always focus on quality, not quantity.(18)Only apply for positions you are qualified for, and make each application count, personalizing each cover letter and updating and editing your resume.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What does the speaker say about today’s jobseekers?
17. What can job applicants do with the help of Google?
18. What does the speaker suggest jobseekers do?
选项
A、They tend to be nervous during interviews.
B、They often apply for a number of positions.
C、They worry about the results of their applications.
D、They search extensively for employers’ information.
答案
B
解析
浏览四个选项,从选项中的they,interviews,positions,applications等词可推测,此题与某一群体的求职现状有关。题干问的是关于当今求职者讲话人都说了什么。短文开头提到在当今的就业市场中,一位求职者同时申请多个职位的现象很常见。由此可知,答案为B。A项(求职者面试时常常很紧张)、C项(求职者担心职位申请的结果)和D项(求职者广泛搜索与雇主相关的信息)在短文中均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3388136.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]Passionfruitistheediblefruitofthepassionflower.(16)Sp
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
随机试题
WhichofthefollowingitalicizedpartsisINCORRECT?A、Theair-conditioneroff,
Since2007,theAmericanPsychologicalAssociation(APA)hasconductedasurve
Thespeaker______theneedforhelpingthedrop-outchildrenbacktoschool.A、s
Researchershaveidentified1.4millionanimalspeciessofar—andmillions
共用题干 张小姐与同事李小姐合住在公司分配的一套两室一厅的公寓内,此住房作为公
某开发区拟在建筑高度为25m的综合办公楼东侧35m处空地规划厂房,下列厂房不符合
在EAP操作的()阶段,应确保咨询资源充足。A.问题诊断 B.方案设计 C
风险识别指了解各种潜在的风险,分析各种风险内在的风险因素。( )
案例三: 一般资料:求助者,男性,33岁,大学教师。 案例介绍:求助者博士毕
A.男性乳腺发育 B.食管静脉曲张 C.氨中毒 D.凝血因子减少 E.黄
最新回复
(
0
)