首页
登录
职称英语
[originaltext] (3)The UN’s World Food Program(WFP)and Agriculture and Food
[originaltext] (3)The UN’s World Food Program(WFP)and Agriculture and Food
游客
2024-01-23
79
管理
问题
(3)The UN’s World Food Program(WFP)and Agriculture and Food Organization(FAQ)celebrated World Food Day today, October 16. The goal of the organizations is to fight world hunger.
Ertharin Cousin is an executive director of the WFP. She appealed to the global community to take action to achieve a world without hunger. Ms. Cousin said, "Working together, we can all press for the changes that the world needs, including ending extreme poverty, supporting small-holder farmers and ensuring access to nutritious food all year round for the most vulnerable people by investing in social protection programs." The organization asks people to join a new community Facebook page.(4)It gives Facebook users a tool to switch their profile page to include a striking white circle. It represents the target of Zero Hunger. The UN Zero Hunger Challenge represents the goal we all share and the world we want.
3. What is the goal of WFP and FAO?
4. What does the white circle represent?
选项
A、To fight world hunger.
B、To end extreme poverty.
C、To support small-holder farmers.
D、To ensure access to nutritious food.
答案
A
解析
新闻开头提到,10月16日这天,联合国世界粮食计划署和粮农组织一起庆祝了世界粮食日。这些组织以对抗世界饥饿为宗旨。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3386520.html
相关试题推荐
[originaltext](22)Sportshaveunwrittenrules,sodoesbusiness—andviolato
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]IhadspentmylastdayinLondonvisitingfriends,takingpic
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]M:EnglishLanguageCenter.HowmayIhelpyou?W:Yes.I’mcalli
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]W:Heytaxi!M:Whereto?W:Well,I’mgoingtotheNationalMuse
[originaltext]Asinglecigarettesoldonastreetcornermaynotcostalot:
随机试题
Goodusemustbe______thecomputerwhichisnowsittingidle.A、madeofB、made
CompareQuantityAandQuantityB,usingadditionalinformationcenteredabovet
Itcouldbepossibletolearnnewskillswhileyousleep,accordingtoAmeri
以下选项属于我国现行的保护地理标志产品的法律法规规章,且均与《与贸易有关的知识产
A.胃大部切除术 B.根治性胃大部切除术 C.出血点缝扎,迷走神经切断加幽门
女,22岁。自期末复习考试以来自觉心胸烦闷,喜叹息,并感咽喉部有异物堵塞,咳之不
患者女性,54岁。既往无消化性溃疡病史,全身大面积烧伤2天,3小时前突然出现呕血
共用题干 小刘,因运动不慎造成左小腿闭合性骨折,但未涉及膝、踝关节面,骨折处已
()不属于劳动者的带薪休息时间。A.病假 B.婚丧假 C.女职工产假
社会工作者在收集与服务对象问题有关的资料时,不应()。A.关注服务对象的个人情
最新回复
(
0
)