首页
登录
职称英语
[originaltext] The Italian aid group Emergency has had a tense relationship
[originaltext] The Italian aid group Emergency has had a tense relationship
游客
2024-01-23
67
管理
问题
The Italian aid group Emergency has had a tense relationship with local authorities in violence-racked Helmand province, due in part to its policy of treating all patients.
(3)Afghan officials said they arrested three Italian Emergency workers Saturday, a doctor, a nurse and a logistics worker. Afghan officials said they were held as part of an investigation into an unproved plot to kill the governor of Helmand province.
(4)Helmand Province Governor Gulab Mangal said an Emergency staff member received $500,000 as an advance payment for killing him. In total nine people, including six Afghans, were held after hand bombs and other weapons were discovered in the storeroom of the Emergency-run hospital in Helmand’s capital, Lashkar Gah.
Emergency founder Gino Strada scolded the charge of the aid group’s three workers.
3. What happened on Saturday?
4. What do we learn about the Italian aid group Emergency?
选项
A、Someone was accused of receiving advance payment for murdering the governor.
B、Nothing was found in the Emergency-run hospital.
C、Six people from the Emergency have been involved in the murdering case.
D、The founder of the Italian aid group Emergency was unknown.
答案
A
解析
新闻指出,赫尔曼德省省长Gulab Mangal称紧急救援组的一名工作人员收到一笔作为刺杀他的预付款,A正确。在赫尔曼德首都的医院储存室里发现了手榴弹及其他武器后,有9人被拘留,其中包括6个阿富汗人。此外,新闻还提及紧急救援组的创始人为Gina Strada。B、C、D与上述内容不符。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3386519.html
相关试题推荐
[originaltext]ThankstotheInternationalSpaceStation,weknowquiteabitab
[originaltext]Goodmorning.Today,Iwouldliketotalktoyouaboutmycharity
[originaltext]RemovingforeignobjectsfromearsandnosescostsEnglandalmost
[originaltext](22)ItisusuallyagreedthataGerman,KarlBenz,builtthe
[originaltext](22)ItisusuallyagreedthataGerman,KarlBenz,builtthe
[originaltext](22)ItisusuallyagreedthataGerman,KarlBenz,builtthe
[originaltext]Parentsandteacherswilltellyounottoworrywhenapplying
[originaltext]Parentsandteacherswilltellyounottoworrywhenapplying
[originaltext]Parentsandteacherswilltellyounottoworrywhenapplying
[originaltext]Themassivedeclineinsleephappenedsoslowlyandquietlyt
随机试题
[originaltext]M:Hello,I’dliketoseesomebrochures.I’mthinkingoftak
Dothefollowingstatementsreflectthesituationasdescribedbythewriterin
在十二世纪及随后的几个世纪中,炼金术(alchemy)在欧洲得到广泛的研究,并引起许多有学问的人的注意。虽然他们制造金子的种种尝试注定了是要失败的,但是
What’sthepatient’ssymptom?[originaltext]M:Hello.What’syourname?W:She
AnimalslikebearsandbluewhalessharetheEarthwithus.Theyfascinateu
我国著作权法规定,公民著作权中的财产权保护期一般为( )。A.作者终生及其死亡
2009—2019年,城镇私营单位平均工资年均增长率最高的是:A.科学研
下列建筑中,耐火等级应采用一级的是()。A.建筑高度为24m的医院 B.建筑
咨询工程师在施工准备阶段的质量管理工作包括() A.对关键质量点跟踪监控B
青春期甲状腺肿时首选治疗方法是 A.口服硫氧嘧啶类药物 B.行甲状腺
最新回复
(
0
)