首页
登录
职称英语
[originaltext] Community supported agriculture farms, or CSAs, seek people w
[originaltext] Community supported agriculture farms, or CSAs, seek people w
游客
2024-01-23
63
管理
问题
Community supported agriculture farms, or CSAs, seek people who pay in advance for fresh vegetables and fruits. One farmer has now expanded his CSA program to a law firm in New York City.
The Glebocki family has been in the farming business since 1894. But staying in business is not easy. Farming requires a lot of money for seeds and equipment at the beginning of the growing season.(5)And farmers do not know how much money they will get for their crops at the end of the season. They are also not sure if anyone will buy what they grow. John Glebocki, the current farm owner, has one solution to these problems: community supported agriculture.(6)CSAs, for short, are partnerships between farmers and community members. Mr. Glebocki also offers his CSA program to businesses and delivers directly to offices.
Customers pay $ 525 in advance for 22 weeks of fresh fruits and vegetables—all picked at their peak. "Everyone should join.(7)It’s a great way to keep our farmers in business to insure we continue to get fresh produce." The busy lawyers say.
5. What can we learn about the farmers before CSAs were put forward?
6. What are CSAs according to the news report?
7. What do the customers think of CSAs?
选项
A、It is an organization in the farming business.
B、It is a company to sell vegetables in big cities.
C、It is a company to sell vegetables to law firms only.
D、It is a kind of service offered to community members by farmers.
答案
D
解析
新闻中提到,社区支持农业(简称CSAs)是农民和社区成员之间的伙伴关系。根据新闻内容可知,农民种植了新鲜蔬菜,然后卖给社区成员。因此,C沁是农民为社区成员提供的一种服务。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3386119.html
相关试题推荐
[originaltext]M:WhatshouldIdoaboutMr.Romero?Remember?Hesaiditwasim
[originaltext]M:WhatshouldIdoaboutMr.Romero?Remember?Hesaiditwasim
[originaltext]M:WhatshouldIdoaboutMr.Romero?Remember?Hesaiditwasim
[originaltext]W:Steve,canyoutellmehowlongyou’vebeenapubowner?M:We
[originaltext]W:Steve,canyoutellmehowlongyou’vebeenapubowner?M:We
[originaltext]W:Steve,canyoutellmehowlongyou’vebeenapubowner?M:We
[originaltext]M:AceEmploymentAgency.Goodmorning.W:Goodmorning.Iwonder
[originaltext]M:AceEmploymentAgency.Goodmorning.W:Goodmorning.Iwonder
[originaltext]M:Doyourememberthewonderfulfilmonspaceexplorationwewat
[originaltext]M:Doyourememberthewonderfulfilmonspaceexplorationwewat
随机试题
Wheredoestheconversationmostprobablytakeplace?[br][originaltext]M:May
(Compare)______withanationalaverageof2,400unitslastmonth,theShanghai
IBMresearchersareattemptingtowarmuphuman-computerrelationships.For
Wheninterviewed________________(这位著名的科学家将自己的成功归因于勤奋).thefamousscientistas
(1)TheBoyScoutsofAmerica(BSA),thelargestyouthorganizationintheUni
工料单价也称直接工程费单价,包括。A.机械台班费用 B.材料费 C.企业管理
建设单位或者个人有( )行为的,由所在地城市、县人民政府城乡规划主管部门责令限
社会研究与社会工作实务具有过程相似性,但不完全相同。某研究者开展的社会理论方面的
在招聘人事专员的过程中,关于劳动人事制度和法令的面试题属于( )问题。A.背景
(2015年真题)未经国务院期货监督管理机构审核并报国务院批准,期货交易所不得从
最新回复
(
0
)