首页
登录
职称英语
[originaltext] Here’s some information that might prove useful down the road
[originaltext] Here’s some information that might prove useful down the road
游客
2024-01-22
65
管理
问题
Here’s some information that might prove useful down the road for high school juniors and seniors: College classes scheduled early in the day correlate with higher grades, or so says a study from St. Lawrence University.(20)The study, conducted by two psychology professors, followed a sample of 250 students at St. Lawrence and concluded that those who enrolled in earlier classes earned higher grades. Pamela Thacher, a co-author of the study, said she was surprised by the study’s findings,(21)saying she had previously steered students towards later classes so they could get more sleep. But the experiment found a strong link between later class schedules and alcohol use. Those students who chose later classes were likely to binge drink on school nights, and such behavior made for restless, although longer, sleep. Meanwhile, students with an early class were more often discouraged from going out and, as a result, better rested and prepared to engage with material, reasoned Ms. Thacher. The professors specifically undertook the study to examine whether the start-time patterns of achievement for high school and middle school students held true at the college level.(22)For younger students, research suggests that later class schedules are more helpful to better performance. The factor that makes college different, Ms. Thacher said, is substance abuse. The study also found that women were statistically more likely to earn higher marks than men, though that did not surprise Ms. Thacher, as it was consistent with research at the high school level.
20. According to the study from St. Lawrence University, what happens if college students attend earlier classes?
21. What can we learn about Pamela Thacher?
22. What may help middle school students perform better according to the study?
选项
A、She studied the performance of her students.
B、She stayed up late for scoring assignments.
C、She encouraged students to sleep more.
D、She conducted a related experiment.
答案
C
解析
本题问的是我们能得知关于Pamela Thacher的什么信息。短文中提到,Pamela Thacher是这项研究的合作者,她对这一研究结论感到吃惊,并说她以前曾经鼓励学生晚点上课以便得到充足的睡眠。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3383432.html
相关试题推荐
[originaltext]FriendsReunited—oneoftheUK’sfirstsocialnetworks—hasann
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext][1]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalack
[originaltext][1]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalack
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackof
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackof
[originaltext]Pupilsinthepoorestcountriesaresufferingfromalackofb
[originaltext]IntheseasidetownofBrightoninsouthernEnglandtheruling
[originaltext]IntheseasidetownofBrightoninsouthernEnglandtheruling
[originaltext]IntheseasidetownofBrightoninsouthernEnglandtheruling
随机试题
Onereasonwhyasheep,alesswell-understoodexperimentalsubject
2009年1月2日,A发电厂与B承包商依据FIDIC《生产设备和设计一施工合同条
男性,39岁,近期出现上腹不适,乏力,就医发现AFP>500μg/L,B超检查结
乡土课程资源是历史课程资源结构中的重要组成部分。泉州宋老师讲到部编七年级下册第1
《习近平用典》政论微视频上线播出,吸引了众多网友点击观看、分享、评论。这说明(
男性,39岁,因脊髓型颈椎病接受手术治疗,对其出院指导中正确的是A.避免猛力转头
关于SML和CML;下列说法正确的有()。 Ⅰ.两者都表示有效组合的收益
患者,男,40岁。失眠近两周。心烦不寐,胸闷脘痞,泛恶嗳气,伴口苦,头重,目眩,
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
简述银行在国民经济中的地位。
最新回复
(
0
)