首页
登录
职称英语
[originaltext] [16]The Red Cross is an international organization which care
[originaltext] [16]The Red Cross is an international organization which care
游客
2024-01-21
76
管理
问题
[16]The Red Cross is an international organization which cares for people who are in need of help. A man in Paris hospital who needs blood, a woman in Mexico who was injured in an earthquake, and a family in India that lost their home in a storm may all be aided by the Red Cross. The Red Cross exists in almost every country around the globe. The world Red Cross organizations are sometimes called the
Red Crescent, the Red Mogen David, the Sun, and the Red Lion. All of these agencies share a common goal of trying to help people in need. [17]The idea of forming an organization to help the sick and wounded during a war started with Jean Henri Dunant. In 1859, he observed how people were suffering on a battle field in Italy. He wanted to help all the wounded people regardless of which side they were fighting for. The most important result of his work was an international treaty called the Geneva Convention. It protects prisoners of war, the sick and wounded, and other citizens during a war. The American Red Cross was set up by Clara Barton in 1881. [18]Today the Red Cross in the United States provides a number of services for the public, such as helping people in need, teaching first aid and providing blood.
16.What does the speaker say about the Red Cross?
17.What was Jean Henri Dunant’s purpose to set up the organization?
18.According to the speaker, what service does the Red Cross provide?
选项
A、To try to stop the war in Italy.
B、To help the wounded in the battle.
C、To form an international treaty.
D、To aid the injured in the earthquake.
答案
B
解析
短文说Jean Henri Dunant当初想创建红十字协会的目的是帮助在战争中受伤或生病的人,故B正确。A是根据文中出现的war和Italy而设的干扰项;C是他的努力带来的最显著结果,但并非其初衷,故排除;D没有在短文中提到。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3381883.html
相关试题推荐
[originaltext]AccordingtonewresearchbyBritishscientists,teenswhodo
[originaltext]Singaporehastopped131citiesgloballytobecometheworld’
[originaltext]Singaporehastopped131citiesgloballytobecometheworld’
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]Somekindsofmentalskillsnaturallydecreaseaspeopleget
[originaltext]M:Hi,Rose,youaresoabsorbedthatyoudidn’tevenknowIcame
[originaltext]M:Hi,Rose,youaresoabsorbedthatyoudidn’tevenknowIcame
[originaltext]W:Jack,Iheardyouwerelookingforajob.Haveyoufoundoney
[originaltext]W:Jack,Iheardyouwerelookingforajob.Haveyoufoundoney
[originaltext]TheUnitedNationsjustwrappedupaneventfocusedongender
随机试题
Wheneverwecometostaywiththem,wejustlivelikefightingcocks.A、在争吵中度日B、吃
Dopeoplewhochoosetogoonexotic,far-flungholidaysdeservefreehealt
[originaltext]W:Hello.M:ThisisJimEvers,fromMarketResearchCorporation.
[originaltext]IhavetopolishupmyFrenchforthenegotiationbecauseithas
BuildYourSelf-confidence1.【T1】______fearSelf-confidence≠【T2】______Fea
Livingnearairportsmightnotonlyleadtoresidentssufferingsleeplessni
根据我国《合同法》的规定,合同当事人承担违约责任适用()责任原则。A.无过错
下列关于绿色信贷,说法错误的是(??)。A.银行业金融机构需要明确绿色信贷的支持
狭义上,关于兼并与收购区别的说法,错误的是()。A.兼并是通过资本市场对企业
C热电厂为燃煤发电企业,位于南方某省港口,共有员工350人。 C热电厂生产系统
最新回复
(
0
)