首页
登录
职称英语
[originaltext] The British Foreign Office says the meeting is being called f
[originaltext] The British Foreign Office says the meeting is being called f
游客
2024-01-21
56
管理
问题
The British Foreign Office says the meeting is being called for February 2 and 3 of the 35-nation board of the International Atomic Energy Agency (IAEA). The objective is for the IAEA to refer Iran to the U.N. Security Council. [5]The Council, in turn, could impose penalties, on Iran for restarting its nuclear program. The British statement comes after a close-door meeting in London of senior officials from Britain, France and Germany, along with their counterparts from the United States, Russia and China. All the countries hold permanent seats on the Security Council, except for Germany. The European countries still hold out hope for a diplomatic settlement with Iran after last week [6]declaring negotiations had hit a dead end. British Foreign Secretary Jack Straw says the Security Council does not necessarily have to impose sanctions. "There are plenty of examples where a matter is referred to the Security Council, and the Security Council takes action, and that - action is followed without the need for decisions on sanctions." [7]Diplomats say the main focus of Monday’s meeting in London was to convince Russia to give more pressure on Iran.
5.What will the U.N. Security Council do if Iran is referred to it?
6.What is the result of the negotiations?
7.What is the main focus of Monday’s meeting?
选项
A、Impose penalties to Iran.
B、Stop the meeting of IAEA.
C、Call for a close-door meeting in London.
D、Restart Iran’s nuclear program.
答案
A
解析
新闻开头提到,二月初的会议目的是让IAEA把伊朗问题呈交到联合国安理会(refer Iran to the U.N.Security Council),安理会就会对伊朗施加处罚(impose penalties on Iran),因为该国重新开始了核计划。A项复现原文。为正确答案。B、C项均与meeting有关,各国正是希望在会议上将伊朗问题呈交联合国安理会,故“停止”或“召开”会议都不可能是联合国安理会该做的事。D项“重启伊朗的核计划”正是联合国要制止伊朗做的事。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3381643.html
相关试题推荐
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
[originaltext]Anewstudyfoundthat43percentofboyandgirlparticipant
[originaltext]Peoplewithbiggerbrainstendtoscorehigheronstandardte
[originaltext]Iliveinasmallvillageinthecountry.MywifeandIrunt
[originaltext]Iliveinasmallvillageinthecountry.MywifeandIrunt
[originaltext]W:Youhavesomethingonyourmind,Philip.M:Yes,Ido.Ihada
[originaltext]W:I’msorry,[8]butyouareonthelibrarychecklistM:Whatdoe
[originaltext]EducationexpertssayAfrica’sgrowinghighereducationsyste
随机试题
SECTION1Questions1-10Questions1-3[originaltext]Mike:Hi,Steve!How’sitg
Decliningmentalfunctionisoftenseenasaproblemofoldage,butcertain
Itdoesn’tcomeasasurprisetoyoutorealizethatitmakesnodifference
[originaltext]Goodmorning.Ifeelhonoredtogiveyouaspeechtoday.Enjo
ThewordYogaitselfcomesfromanancientSanskritwordmeaning"union".Wh
[originaltext]Governmentandhealthofficialsaretryingtohelpthousandso
资料 2014年5月,某审计组对甲公司2013年度财务收支情况进行审计。甲公
治疗闭经气滞血瘀证,应首选( )。A.血府逐瘀汤 B.温经汤 C.膈下逐瘀
下边四个图形中,只有一个是由上边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
()负责建设完善包括风险管理政策制度、工具方法、信息系统等在内的风险管理体系。
最新回复
(
0
)