首页
登录
职称英语
[originaltext] An international team of doctors and scientists is calling fo
[originaltext] An international team of doctors and scientists is calling fo
游客
2024-01-21
67
管理
问题
An international team of doctors and scientists is calling for more focus on the causes of death among young people around the world, age between 10 and 24, [1]saying the issue is largely ignored by policy makers. A study published in the medical journal the Lancet found that [2]40% of adolescent deaths are caused by various forms of injury.
Until this research was published there were little data on how many young people die worldwide in which countries and for what reasons. Now a pattern is emerging. The study suggests the death rate is strongly linked to how poor a country is. Most deaths are in the developing world driven by high rate of infectious disease and of maternal death rate. [2]But globally 40% of adolescent deaths are caused by types of injury including road traffic accident, suicide and violent attacks.
1. Why should more attention be paid to young people’s health?
2. What’s the primary reason that makes teenagers die in the world?
选项
A、Their death rate is too high to be neglected.
B、Governments pay little attention to the issue.
C、They want to win the public’s praise.
D、There are little data about them to do research.
答案
B
解析
新闻首句指出,一个由医生和科学家组成的国际团队呼吁关注10到24岁的年轻人的死因,他们指出这个问题在很大程度上被决策者所忽视 (largely ignored by policy makers),B项“政府几乎没有对此给予关注”符合新闻内容,故选B项。新闻中提到有关年轻人死亡的数据资料很少,但这并不是该问题引起关注的原因,排除D项。A项“死亡率已高得不容忽视”和C项“他们想赢得公众的赞誉”均没有在新闻中提到。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3381582.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Goodafternoon.WhatcanIdoforyou,sir?M:Goodafternoon.
[originaltext]W:(8)HeyNeal,nowthatthemidtermsareoverabunchofusare
[originaltext]W:(8)HeyNeal,nowthatthemidtermsareoverabunchofusare
[originaltext]W:Oh,I’mfedupwithmyjob.M:Hey,thereisaperfectjobfor
[originaltext]W:Oh,I’mfedupwithmyjob.M:Hey,thereisaperfectjobfor
[originaltext]W:Oh,I’mfedupwithmyjob.M:Hey,thereisaperfectjobfor
[originaltext]M:Mary,Ihopeyouarepackedandreadytoleave.W:Yes,I’mpa
[originaltext]M:Mary,Ihopeyouarepackedandreadytoleave.W:Yes,I’mpa
[originaltext]W:Okay.Mr.Smith.Let’sbeginyourroadtest.M:Oh.IknowI’m
[originaltext]W:Okay.Mr.Smith.Let’sbeginyourroadtest.M:Oh.IknowI’m
随机试题
[originaltext]Theworld’ssmartadolescenceinmathematicsandscienceare
[originaltext]Whichofyourtwohandsdoyouusemost?Veryfewofuscanu
以下属于监理单位应当建立的安全生产管理制度的有( )。A.安全生产责任制度
有一个风险分散非常好的资产组合,证券数量很多,单指数模型成立,资产组合σ=0.2
A.有机派的罗伯茨住宅 B.分离派的斯坦纳住宅 C.现代派的图根哈特住宅
现况调查的目的和用途有()A.描述疾病的分布特点 B.早期发现病人 C.
确定最佳沥青用量初始值OAC1与()指标有关。A.空隙率 B.饱和度 C.稳
患者男,28岁。咳嗽2个月,少量咳痰并带血,乏力,无明显低热,无消瘦,无淋巴结肿
电容器可在()倍额定电流下长期运行。
某电厂有3台50MW机组,发电机电压为10.5kV,负荷要求地方10kV送电。
最新回复
(
0
)