首页
登录
职称英语
[originaltext] (3)A bus taking passengers to a ski resort in central Japan has
[originaltext] (3)A bus taking passengers to a ski resort in central Japan has
游客
2024-01-21
100
管理
问题
(3)A bus taking passengers to a ski resort in central Japan has dropped from a mountain road, killing 14 people and injuring 27. The bus, with 41 people on board, was traveling overnight from Tokyo to a resort in Nagano prefecture. The accident happened near the town of Karuizawa early on Friday. It is not immediately clear what caused the crash as there was no snow or ice on the road. (4) Japan’s Transport Ministry has launched an investigation. Twenty-seven people were injured when the bus strayed onto the wrong side of the road and smashed through a guardrail, sliding several meters down the mountainside.
Skiing and other winter sports are popular in Japan, which has extensive mountain ranges accessible from many of the country’s biggest cities. Many people heading to the mountains use a bus for at least part of their journey.
3. What is the news report mainly about?
4. Who is responsible for investigating the incident?
选项
A、The resort center.
B、The Weather Bureau.
C、The Justice Department.
D、The Transport Ministry.
答案
D
解析
新闻中提到。日本交通运输部已经展开调查。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3380891.html
相关试题推荐
[originaltext]TheAmericanPetProductsAssociationcarriesoutaNationalP
[originaltext]Whenpeoplethinkofcarrots,theyusuallypictureintheirmind
[originaltext]Today,mostpeoplecelebrateNewYear’sDayonJanuary1.People
[originaltext]Today,mostpeoplecelebrateNewYear’sDayonJanuary1.People
[originaltext]Hometheatershavethetendencytoreplacetheroleofcinema
[originaltext]Hometheatershavethetendencytoreplacetheroleofcinema
[originaltext]Let’smovearoundtolearnalanguageinafasterway!Languag
[originaltext]Let’smovearoundtolearnalanguageinafasterway!Languag
[originaltext]Let’smovearoundtolearnalanguageinafasterway!Languag
[originaltext]Let’smovearoundtolearnalanguageinafasterway!Languag
随机试题
[img]2015m2s/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0801_201516[/img][br][originaltext](A)The
Manyarticlesandbookshavebeenwritteninrecentyearsaboutcultureinor
AttendParents’MeetingwithaGoodImageForthispart,youareallowed30
某工程,实施过程中发生如下事件:[事件1]:总监理工程师组建的项目监理机构组织形
溴隐亭的特点是A.较强的L-芳香酸脱羧酶抑制剂B.不易通过血-脑脊液屏障C.有抗
下列关于监理大纲的表述正确的是()A.监理大纲是招标人对投标人提出的监理服务的
与窦房结细胞4期自动去极化有关的离子基础是 A.K+外流、Na+内流、Cl—
关于财政投资的说法,正确的是()。A.财政投资中包括生产性投资 B.财政
关于矿业工程施工准备阶段的设计图纸会审工作,做法正确的是( )。A.会审施工图
只受对侧大脑运动皮层支配的脑神经运动核为A:三叉神经运动核 B:迷走神经背运动
最新回复
(
0
)