首页
登录
职称英语
[originaltext] The secret of a long and happy marriage appears to be not to
[originaltext] The secret of a long and happy marriage appears to be not to
游客
2024-01-20
56
管理
问题
The secret of a long and happy marriage appears to be not to expect too much from it. Far better, US researchers say, to aim low to ensure you are not disappointed. The key to keeping that newlywed glow appears to be forgiveness and communication. The study by researchers from Ohio and Florida Universities looked at 82 couples. They quizzed all the spouses independently over four years. Writing in the Journal of Personality and Social Psychology, researchers led by James McNulty, professor of psychology at Ohio University, said: "In contrast to the idea that expectations in the early years of marriage exert main effects on satisfaction, the current findings suggest that the effects of expectations interact with the skills partners bring to their relationships." The study also found that people tend to select like-minded partners who they believe will be able to maintain a stable relationship. The finding contradicts the old belief that opposites attract. Instead, the US researchers said people looking for long-term relationships should select partners who were similar to themselves, rather than seeking out the highest quality partner available.
16. What is the key to a happy marriage according to the study?
17. How many people are investigated in the study?
18. Which is the belief of the researchers?
选项
A、High expectations.
B、Opposite characters.
C、Showing satisfaction.
D、Forgiving and communicating.
答案
D
解析
短文开头处说:“使新婚夫妇容光焕发的要诀似乎是宽容与沟通。”故D正确。本题符合短文听力“听到什么选什么”的原则。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3379620.html
相关试题推荐
[originaltext]Manypeoplecatchacoldinthespringtimeorfall.Itmakes
[originaltext][19]/[20]PatriciaPanianeverwantedtobeanationalpublic
[originaltext][19]/[20]PatriciaPanianeverwantedtobeanationalpublic
[originaltext][19]/[20]PatriciaPanianeverwantedtobeanationalpublic
[originaltext]Reducingtheamountofsleepstudentsgetatnighthasadire
[originaltext]Reducingtheamountofsleepstudentsgetatnighthasadire
[originaltext]M:Hi,MissRowling,howoldwereyouwhenyoustartedtowrite?
[originaltext]M:Hi,MissRowling,howoldwereyouwhenyoustartedtowrite?
[originaltext]W:Hey,Bob,guesswhat?I’mgoingtovisitQuebecnextsummer.[
[originaltext]W:Hey,Bob,guesswhat?I’mgoingtovisitQuebecnextsummer.[
随机试题
Thespokesmansaidhebelievedtheattackwasin______forthedeathofthebom
WhenIgotoutofthecarandwalkedaboutamongthem,_____oneoldmanwhosho
IseeaveryclearlinkherebetweenBritishscience,thedevelopmentofBri
BritishpsychologistshavefoundevidenceofalinkbetweenexcessiveIntern
材料题 阅读下面短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选择项中选出最佳的一项。
=()。
采暖热指标是各类建筑综合平均值,往往随地域气候状况和()的变化而变化。A.
关于贷款,下列定义正确的有()。A.正常:借款人能够履行合同,没有足够理由怀疑
低渗性缺水,血清尚未出现缺钠之前,尿中氯化钠A.正常 B.略高 C.时高时低
对β2受体有选择性作用的平喘药是( )。A.氨茶碱 B.肾上腺素 C.沙丁
最新回复
(
0
)