首页
登录
职称英语
Salt is as necessary to life as water. In many areas of Africa people once d
Salt is as necessary to life as water. In many areas of Africa people once d
游客
2024-01-19
79
管理
问题
Salt is as necessary to life as water. In many areas of Africa people once drank the urine (尿) of animals because they had no other source of salt. Without salt, human beings die.
The human body demands that the amount of salt in the blood always stay the same. When the body does not get enough salt, it protects itself by letting less salt leave the body in urine and sweat. But it cannot reduce this output to zero. Some salt is always escaping. On a completely saltless diet, like that of some people in Africa, the body steadily loses small amounts of salt through the kidneys (肾) and sweat glands (腺). It then tries to adjust to this loss by speeding up its secretion (分泌) of water. (78)
In this way, the body attempts to keep the amount of salt in the blood at the necessary level. The result is a slow drying up of body and, finally, death. The person dies of thirst.
In cases where there is little or no water to drink, the body tries to do the opposite thing. Again, it must keep the salt level in the blood constant. Because it has little water, it attempts to stop water from leaving the body and to increase its secretion of salt. But, as with the escaping salt, it cannot be completely successful. Some water still leaves and the person eventually dies of thirst. In short, the body’s normal needs for salt and for water are both parts of the same important need to keep the salt level in the blood constant. [br] What is the main idea of the passage?
选项
A、Salt is very important.
B、If their blood salt level is not constant, human beings may die.
C、The amount of salt in the body is secreted.
D、People can die of thirst.
答案
B
解析
通过文章我们可以知道,文章讲述了盐和水对身体的必要性,但是重点是要保持血液中盐分的稳定。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3376265.html
相关试题推荐
[originaltext] Atleast10peoplehavediedintheAmericanstateofTexasaft
[originaltext] Whilesomepeopleseemedtobeblessedwithbeautifulandexpre
[originaltext] Likelotsofpeople,IneverthoughtI’dbeateacherwhenIwa
[originaltext] About5000yearsago,theEgyptiansandotherpeopleintheNe
[originaltext] About5000yearsago,theEgyptiansandotherpeopleintheNe
[originaltext] (1)Anexplosioncausedbyfireworkskilledmorethan100people
[originaltext] Youngpeoplearebecomingmoreandmorenostalgic(怀旧的),which
[originaltext] Youngpeoplearebecomingmoreandmorenostalgic(怀旧的),which
[originaltext] Youngpeoplearebecomingmoreandmorenostalgic(怀旧的),which
[originaltext] Communitysupportedagriculturefarms,orCSAs,seekpeoplewho
随机试题
【B1】[br]【B7】A、MuchB、enoughC、MoreB“由于人们不知道该喝多少水而导致饮水不足的问题。”故本题答案为B。
[originaltext]Whydowecry?Canyouimaginelifewithouttears?Noton
LadiesandGentlemen,Welcometothiselectronicsexhibition.Hereyoucanf
Bothpartiespromisedto______(遵守下周将要签署的合约).adheretothecontracttobesigned
以色列魏茨曼科学研究院凝聚物物理研究部威克斯曼博士和该院哈维德·施密斯索尼亚天体
C公司的固定成本(包括利息费用)为600万元,资产总额为10000万元,资产负债
要在HTML页面中设计如下所示的表单,应将下拉框type属性设置为()
患者,男性,12岁。8月上旬前额部出现红肿结块,约2cm×2cm,中央有脓头未溃
关于风险分析的好处,下列不正确的是()。A:有助于决策人制定更完备的应急计划,有
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)