首页
登录
职称英语
I was only eight years old when the Second World War ended, but I can still
I was only eight years old when the Second World War ended, but I can still
游客
2024-01-19
42
管理
问题
I was only eight years old when the Second World War ended, but I can still remember something about the victory celebrations in the small town where I lived. (76)
We had not suffered much from the war there, though like most children of my age, I was used to seeing bombed houses in the streets and the enormous army lorries passing through.
But both at home and at school I had become accustomed to the phrases "before the war" and "when the war’s over. " "Before the war, " apparently, things had been better, though I was too young to understand why, except there had been no bombs then, and people had eaten things like ice cream and bananas, which I had only heard of. When the war was over, we would go back to London, but this meant very little to me. I did not remember what London was like.
What I remember now about VE Day was the afternoon and the evening. It was a fine May day. I remember coming home at about five o’clock. My father and mother came in about an hour later. After dinner I said I wanted to see the bonfire (篝火), so when it got dark my father took me to the end of the street. The bonfire was very high, and some people had collected some old clothes to dress the unmistakable figure with the moustache (小胡子) they had put on top of it. Just as we arrived, they set light to it. The flames rose and soon covered the "guy. " Everyone was cheering and shouting, and an old woman came out of her house with two chairs and threw them on the fire to keep the fire going.
I stood beside my father until the fire started to go down, not knowing what to say. He said nothing either. He had fought in the First World War and may have been remembering the end of that. At last he said, "Well, that’s it, son. Let’s hope that this time it really will be the last one. " [br] The narrator’s father______.
选项
A、had fought in the Second World War
B、may have suffered much during the previous war
C、helped build a bonfire on VE Day
D、added something to the fire to keep it going too
答案
B
解析
文章最后一段提到作者的父亲参加过第一次世界大战,因此排除A。C、D选项文章中没有提到,因此选B。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3376180.html
相关试题推荐
[originaltext]InthissecondappearancebeforetheU.N.CommitteeAgainstT
[originaltext]Indiaishometomorethan1.2billionpeopleandsecondonly
[originaltext]Indiaishometomorethan1.2billionpeopleandsecondonly
[originaltext]Indiaishometomorethan1.2billionpeopleandsecondonly
RichSecondGeneration1.现在富裕家庭越来越多,富二代成为社会关注的焦点2.富二代可以从富裕中受益,也可能由于娇生惯养而养成许多陋习
[originaltext](22)Britishpolicesayasecondmanhasbeenarrestedinconn
[originaltext](22)Britishpolicesayasecondmanhasbeenarrestedinconn
[originaltext] EverysecondintheUSalone,morethan250animalsareslaught
[originaltext] (3)Existinghomesalesclimbedforthesecondmonthinarowi
[originaltext]Britishpolicesayasecondmanhasbeenarrestedinconnecti
随机试题
【B1】[br]【B5】A、carefulB、quickC、safelyCHecamebacksafelyat6:23a.m.then
Iliveinabigcity.It’snoisyanddirtyandIgetvery【C1】______.Atthe
[originaltext]Wehaven’tseeneachotherforalongtime.Howareyoudoing?[/or
MostvolcanoesarequietTheyrestpeacefullyforhundredsofyears.Noone
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessaycommentingonth
下列关于幼儿教育性质的描述错误的是()。A.义务性 B.启蒙性 C.公益性
患者男,28岁。饱餐后剧烈运动中,突然发生脐周剧烈绞痛,中腹部触及局限性压痛包块
下列关于复代理的表述中,正确的是()。A、复代理就是转委托 B、复代理基于本代
投资者应当通过深市人民币普通股票账户进行港股通交易。港股通交易以港币报价,投资者
高某、蒯某、于某是雪夜有限公司的三名股东。事实上,高某是代亲戚景某持股,双方签有
最新回复
(
0
)