首页
登录
职称英语
In the earlier days of computer history, there was a quite widespread concer
In the earlier days of computer history, there was a quite widespread concer
游客
2024-01-19
66
管理
问题
In the earlier days of computer history, there was a quite widespread concern that computers would take over the world from man one day. Already today, less than forty years later, as computers are relieving us of more and more of the routine tasks in business and in our personal lives, we are faced with a less dramatic hut also less foreseen problem People tend to he over-trusting ot the functions of computers and are reluctant to challenge the:: authority. Indeed, they behave as if they were hardly aware that wrong buttons might be pushed , or that a computer might simply fail to work properly.
Obviously, there would be no point in investing in a computer if you had to check all its answers, hut people should also rely on their own internal computers and check the machine when they have the feeling that something had gone wrong. Questioning and routine double checks must continue to be as much a part of good business as they were in pre-computer days. Maybe each computer should come with the following warning: For all the help this computer may provide, it should not be seen as a device that can take the place of fundamental thinking and reasoning skills. [br] ft can be inferred from the passage that the author would NOT approve of
选项
A、computer science courses in high schools
B、businessmen and women who use pocket calculations
C、maintenance cheeks on computers
D、companies which depend exclusively on computers for decision-making
答案
D
解析
见第二段第二句:“Questioning and routine double checks must continue to beas much a part of good business as they were in pre—computer days”。说明作者不赞成公司完全依赖计算机。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3376105.html
相关试题推荐
-Areyougoodathistory,Rose?-______.ButIwilltrytostudyitwellthiste
Fromthenation’searlyhistoryhascomethedesireforopennessratherthanpri
WhenIcamethroughthecustomsattheairport,Ihadtopay______onacomputer
在我看来,他们很难掩盖事实真相。AsfarasIamconcerned,itisdifficultforthemtocoverthe
______tenminutesearlier,youwouldn’thavemissedthetrain.Butyouwerelate
Inwhatnowseemsliketheprehistorictimesofcomputerhistory,theearlypost
Thequalityofthiskindofcomputeris______tothatofimportedcomputers.A、w
对我来说,越找越好。AsfarasIamconcerned,thesooner,thebetter.
Inwhatnowseemsliketheprehistorictimesofcomputerhistory,theearly
Inwhatnowseemsliketheprehistorictimesofcomputerhistory,theearly
随机试题
HermanMelvillewasfamousforhis______.A、TheScarletLetterB、ThePortraitof
Herearesomeofthemostcommonreasonskidshateschool—andstrategiesto
Youprobablyhavenoticedthatpeopleexpresssimilarideasindifferentway
[originaltext]Thelatestreportbyanindependentinvestigativepanelofexpert
正确的胸壁外心脏按压方法为A.每次按压使胸骨下陷2~3cm B.一人按压时,每
下图为某城市房价等值线图.读图回答题。 若戊地适宜建造公租房和
2016年8月1日,基金甲以每股2元的价格投资了某高新技术企业A公司500万股;
关于面容与疾病相关性的叙述,不正确的是 A.疟疾——急性病容.B.黏液性水
在费用效益分析中,经济净现值是用( )将项目计算期内各年的净收益折算到建设起点
某技术方案资金来源中,技术方案资本金5000万元,回收固定资产余值1800万元,
最新回复
(
0
)