首页
登录
职称英语
Acupuncture has been practiced in China for more than 2 000 years, but its u
Acupuncture has been practiced in China for more than 2 000 years, but its u
游客
2024-01-19
50
管理
问题
Acupuncture has been practiced in China for more than 2 000 years, but its using Western world is still very new. Several hospitals in the United States are now experimenting with acupuncture as a way of treating pain.
An American journalist who stood beside a patient during an operation in Shanghai recently described the process and its effects. To keep the patient from feeling pain during the operation, four needles were used, each about an inch and a half long. Two needles were inserted under the skin on each side of the patient’s neck. The tops of the needles were attached to wires which led to a small electrical device.
Throughout the operation the patient talked calmly to those standing around him, insisting that he felt perfectly normal.
How docs acupuncture work? How is it able to keep a patient from feeling pain? No very satisfactory answer has been given, hut there are at least three theories.
Some doctors believe that acupuncture somehow produces an effect upon the central nervous system. Others believe that acupuncture produces a chemical change in the body’s fluids. Still another theory is that the needles make contact with an unknown system of energy in the body which travels along certain routes under the skin. The true explanation may he one of these or a combination of more than one. Or it may be something entirely different. [br] Why did the American journalist go to a Shanghai hospital?
选项
A、To observe how acupuncture is used in an operation.
B、To talk to a patient who has an operation with acupuncture as anesthesia.
C、To learn how acupuncture can relieve pain.
D、To see what the acupuncture needles are like.
答案
A
解析
本题为推理判断题,提问的是文中所提及的美国记者去上海的一家医院的目的是什么。根据文章第二段,特别是第二段的第一句话“An American journalist who stood beside a patient during an operation in Shanghai recently described the process and its effects.”可以推理出,他去的目的是观察一项使用针灸麻醉的手术。所以正确答案为A)。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3374804.html
相关试题推荐
TheChinesehaveusedamethodcalledacupuncture(针炙)toperformoperations
TheChinesehaveusedamethodcalledacupuncture(针炙)toperformoperations
TheChinesehaveusedamethodcalledacupuncture(针炙)toperformoperations
Thepersonwhoperformstheacupunctureknowshowtoputintheneedlessothen
AcupuncturehasbeenpracticedinChinaformorethan2000years,butitsu
AcupuncturehasbeenpracticedinChinaformorethan2000years,butitsu
AcupuncturehasbeenpracticedinChinaformorethan2000years,butitsu
TheChinesehaveusedamethodcalledacupuncturetohelpperformoperations
TheChinesehaveusedamethodcalledacupuncturetohelpperformoperations
TheChinesehaveusedamethodcalledacupuncture(针灸)toperform,operations
随机试题
Therearsectionofthebraindoesnotcontractwithage,andonecancontinuel
Shouldtheelderlyliveinnursinghouse?Thishasbeenintenselydiscussed
—Canwepleasegetanewairconditionerforourbedroom?—______—Can’tyousee
Themainpointmadebythepassageisthat______[br]Thepassagestatesthattr
WhichofthefollowingwordscanNOTbeusedtocomplete"We’veseenthefilm__
图示结构BC杆轴力为( )。
磺酰脲类降糖药治疗糖尿病的适应证是A:切除胰腺的糖尿病 B:重症糖尿病 C:
薪酬差异理论认为,出现()等情况对,企业应支付员工更高的工资。A.工作竞争激烈
以下关于风险管理部门的具体职责的说法,不正确的是()。A.监控各类限额 B.核
安全教育培训应包括的步骤有( )。A.培训前的准备 B.安全技术交底 C.信
最新回复
(
0
)