首页
登录
职称英语
Today, there is no such thing as a "typical" college student. People of all
Today, there is no such thing as a "typical" college student. People of all
游客
2024-01-17
61
管理
问题
Today, there is no such thing as a "typical" college student. People of all ages are enrolled in college.
Though the concept of college may be the same for all students, the stress and future goals are different. The college students most people think of usually range in age from 18-21, and are most often away from home for the first time. As a result, they now have choices and no parent to tell them what to do. They are responsible for their own lives, needing to learn to manage their time and find a job, while attending school. They enter this new world with the anticipation of freedom, fun and a good job after graduation.
The new faces in the college are usually 30 years old or older, and are returning to school after several years away. They are starting their college education, after raising a family and are now ready to do something for themselves. Their lives are considerably different from their younger classmates. They have been on their own for a while, and are concerned about family, responsibilities , work, and the adjustment of being back in school after some years. Most important to them are the hopes of a new career or a job promotion after they graduate.
Though they may come to college for different reasons, the result is the same. It is their chance to make a better life for themselves or their families. As the younger generation is looking for freedom in their lives, those who are returning to school also see freedom. The same opportunities were not available 20 years ago.
So in our college and universities, there is a new sense of hope and dreams. Where once stood only the youth of our future, they are now joined by people of all ages who share the dreams of a better life. [br] The author seems to approve of______.
选项
A、college students raising a family
B、college students living on their parents
C、older people going back to college
D、the students’ struggle for freedom
答案
C
解析
逻辑推断题。本题考查作者的态度。全文重点讨论了30岁及以上的人们重返校园,接受大学教育这一话题。作者通篇使用的都是积极词汇,如freedom,dream,hope,better life等,最后一段开头提到现在的大学校园存在a new sense of hope anddreams,由此可推断,作者赞成older people重返校园,故选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3370336.html
相关试题推荐
Nuclearscienceshouldbedevelopedtobenefitthepeople______harmthem.A、more
Iwasgivingatalktoalargegroupofpeople,thesametalkI______tohalfad
Iwasgivingatalktoalargegroupofpeople,thesametalkI______tohalfa
Peoplebecomequiteillogicalwhentheytrytodecidewhatcanbeeatenand
Peoplebecomequiteillogicalwhentheytrytodecidewhatcanbeeatenand
GermanzoologistRandolfMenzelsaysbeesaren’tasbusyaspeoplebelievet
GermanzoologistRandolfMenzelsaysbeesaren’tasbusyaspeoplebelievet
GermanzoologistRandolfMenzelsaysbeesaren’tasbusyaspeoplebelievet
GermanzoologistRandolfMenzelsaysbeesaren’tasbusyaspeoplebelievet
GermanzoologistRandolfMenzelsaysbeesaren’tasbusyaspeoplebelievet
随机试题
[originaltext]M:Hi,Nicole,Iheardyou’veboughtahouseinthesuburbs,how
IsScienceanevilthingoragoodthing?Thishasbeenanintenselydiscuss
建筑涂料按稀释剂可分为水溶型、乳液型、溶剂型三种,下列哪条不是溶剂型涂料的特性?
下列影响因素中,属于影响潜在进入者威胁的有( )。A.政策限制 B.进入资本
各级政府及政府机构出现资金剩余时,可通过购买( )投资于证券市场。 Ⅰ政府债
下列关于资本市场有效程度的说法中,不正确的有()。A.强式有效市场的主要特征,是
目前人们大多认为1868年英国成立的()是最早的证券投资基金。A.海外及殖
不属于射线灭菌法的是A.过氧乙酸蒸汽灭菌 B.紫外线灭菌法 C.γ射线灭菌
期货交易所通知期货公司追加保证金,期货公司否认收到上述通知的,由()承担举证责
A.雌激素类药物 B.雄激素类药物、蛋白同化激素类药物 C.肾上腺糖皮质激素
最新回复
(
0
)