首页
登录
职称英语
What you’ re always heard? We’ re eating way too much salt. The average Amer
What you’ re always heard? We’ re eating way too much salt. The average Amer
游客
2024-01-17
72
管理
问题
What you’ re always heard? We’ re eating way too much salt. The average American gets about 3.4 grams of sodium every day, far more than the upper limit of 2.3 grams recommended by the USDA. The Institute of Medicine estimates that reducing sodium intake(摄取量)nationwide could prevent 100,000 deaths every year.
The headlines now? It’ s time to get tough. The New York City health department recently kicked off a national effort to cut the amount of salt in packaged and restaurant food by 25% over five years. 80% of the salt in the average person’ s diet comes from those sources, not from the saltshaker(盐瓶).
But wait! The benefits of salt reduction are surprisingly
murky
. At least 13 studies have tried to find out what happens to people who choose to eat salty or not-so-salty food—and the results have pointed in every direction. Some studies suggest that cutting salt protects the heart: others suggest that intense salt reduction can actually increase heart problems. What’ s needed, Dr. Michael Alderman says, is a randomized(随机的), controlled trial, in which people are put on different diets and followed for years. It’ s the only way to get a reliable answer, but it’ s never been done.
So what should you do? Go easy on processed foods and eat more produce. Those changes will improve your diet in a variety of ways and cut the amount of sodium you consume. If your blood pressure is high, work with your doctor to control it with drugs and lifestyle changes. If your blood pressure is healthy? At this point, there’ s no convincing reason for you to count every grain. [br] It is stated in Paragraph 1 that our sodium intake______.
选项
A、is within the healthy range
B、is a bit over the upper limit
C、is far beyond what is necessary
D、is well below the lower limit
答案
C
解析
细节判断题。根据文章第一段的第三句中“…for more than the upper lim—it.”可知C正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3370127.html
相关试题推荐
Sometimeintheearly1990’sIwastreatingawomaninanintensivechemical
Sometimeintheearly1990’sIwastreatingawomaninanintensivechemical
Sometimeintheearly1990’sIwastreatingawomaninanintensivechemical
Sheissucha()person,alwaysaskinghowI’mfeeling.A、considerableB、consideri
Sheissucha()person,alwaysaskinghowI’mfeeling.A、considerableB、consideri
Anotherthinganastronauthastolearnaboutiseatinginspace.Foodiswei
Anotherthinganastronauthastolearnaboutiseatinginspace.Foodiswei
The______ofbloodalwaysmakeshimsick.A、sightB、viewC、lookD、formA本题考查名词词义辨析
ParentsinChinaarealwaystryingtohelptheirchildren,eventomakethe
Itisindeedthecasethatcheatingonexamhasbeenseriousatschool.Many
随机试题
WhatcanweknowaboutRezwanFerdausfromthenewsitem?[br][originaltext]
LanguageandHumanityLanguageispowerfulanditcanhe
Thereareabout105malesbornforevery100females,butthis【B1】______dro
我不是做发财的梦。为了发财我的几个好朋友都下海了,当了个体商贩。她们手指上戴的金戒指脖子上戴的精美项链有时也让我看得眼花缭乱,但是透过这些东西我仿佛看见她们也有
Freemedicaltreatmentinthiscountrycoverssicknessofmindaswellas______
A.σ1=40MPa,ao=30° B.σ1=80MPa,ao=30° C.
关于我国的国防建设,下列说法不正确的是()。 A.我国第一顆原子弹于1968
按照建筑法及其相关规定,投标人之间()不属于串通投标的行为。A:相互约定抬高或
以下不属于帕金森病患者特征性表现的是A."搓丸样"动作 B.小写症 C.三偏
我国学制沿革史上,借鉴美国教育体制,初次确立了“六三三制”的学习阶段和年限的学制
最新回复
(
0
)