首页
登录
职称英语
You are to write in 100-120 words on the topic Studying Abroad. You should base
You are to write in 100-120 words on the topic Studying Abroad. You should base
游客
2024-01-16
59
管理
问题
You are to write in 100-120 words on the topic Studying Abroad. You should base your composition on the outline given in Chinese below-.
1.有人认为留学海外有许多好处;
2.也有人认为留学海外有许多弊端;
3.我的看法是……
选项
答案
Studying Abroad
Attending school abroad has many advantages. In the first place, by looking at our own country from the outside, we can best see the strong points of our nation, and therefore widen our vision and broaden our minds. Secondly, while studying in a foreign country, we can travel widely, visiting famous scenic spots and making friends with the local people.
However, as everything has two sides, there are also some disadvantages in attending a foreign university. The most serious problem is the language barrier. Most of the students who are ready to go abroad do not have adequate proficiency in the language spoken there. As a result, on arriving there, they will find it difficult to understand what the instructors are saying. Besides, for lack of knowledge of the customs and way of life of the local people, they may constantly run into trouble in dealing with various situations.
Therefore, given an opportunity to attend school abroad, one must consider both sides of the factors carefully before making up his mind. On the whole, it is good to go and study abroad particularly when the subject is very weak or not available in our country. But on the other hand, one must not lose sight of the disadvantages.
解析
本文属于观点对比型作文。在第一段就开门见山提出留学的好处,然后在第二段说明留学也有很多弊端和问题存在,最后再说出我的观点及简要原因。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3368421.html
相关试题推荐
Whilediscoveringthecauseofaseriousillness,A、theillnessshouldbecuredi
Shelookstired.She______lastnight.A、shouldhavestayeduplateB、musthavest
Iregret______theworkunfinished;Ishouldhaveplannedeverythingaheadcaref
Lifereallyshouldbeonelongjourneyofjoyforchildrenbornwithaworld
Lifereallyshouldbeonelongjourneyofjoyforchildrenbornwithaworld
Lifereallyshouldbeonelongjourneyofjoyforchildrenbornwithaworld
Lifereallyshouldbeonelongjourneyofjoyforchildrenbornwithaworld
Lifereallyshouldbeonelongjourneyofjoyforchildrenbornwithaworld
—IsawSaminthelibraryyesterdaymorning.—You______him,heisstillabroad.A
I’mnotsurprisedyoufailedtheexam.You______haveworkedharder.A、shouldB
随机试题
[originaltext]Ifyouhaveeverwonderedhowanelephantsmells,scientists
Bylatemiddleagemanyworkersarelookingforwardtoretirement,andmilli
TheSocialSecurityRetirementProgramismadeupoftwotrustfunds,______coul
Youcanspeak(free)______infrontofourboss;heisopen-minded.freely
Thisbookshouldbewithinthe________ofanyonewhohasstudiedFrenchforthr
下列不属于识别性辅文的是( )。A.封面文字 B.扉页文字 C.主、附书名
A.X线胸片呈虫蚀样空洞 B.X线胸片见大片状阴影,在肺叶或肺段分布,其内见厚
学生享有的最重要的权利是______。A.参加教育教学活动 B.获得学金权
债券投资的主要风险因素有()。 A.汇率风险B.流动性风险 C.信
某书的页码是连续的自然数1,2,3,4,…,9,10…当将这些页码相加时,某人把
最新回复
(
0
)