首页
登录
职称英语
In the United States during 1992, any family of four with an annual cash inco
In the United States during 1992, any family of four with an annual cash inco
游客
2024-01-16
113
管理
问题
In the United States during 1992, any family of four with an annual cash income of less than $ 14, 335(before taxes)was considered poor. The dollar amount was called the poverty line, an economic measuring rod devised in 1964. The line was set at three times the amount needed to provide the cheapest nutritionally balanced diet. The poverty line is adjusted annually for inflation.
While the poverty line in the United States was more than $ 14, 000, the average annual per-person income in Bangladesh was $ 200, in Ethiopia $ 130, in Haiti $ 340, and in Mali $ 4, 265. Anyone in those nations with an income of $ 14, 000 would be considered wealthy. During the Great Depression in the United States, when half the population was considered poor, a family with an income at the 1992 poverty line could afford to buy a house, a car, clothing and food.
The reality of poverty varies with location and social and political conditions. Poverty basically means a lack of, or an insufficient amount of, the three primary physical needs— food, clothing, and shelter. But for poverty to be recognized, it must exist alongside prosperity. Before the discovery of the New World, the American Indians would not have considered themselves poor, though they lived with only the bare necessities and a few handmade arti-facts(人工制品).
The severity of poverty varies, depending on the economic vitality of the nation in which it occurs. In the modern industrialized societies of Western Europe, North America, and Japan, there are many government services provided to ease poverty—including free medical care and subsidized housing. The homeless of New York City and Los Angeles can usually find some shelter and a mission offering free meals. [br] Free medical care and subsidized housing most probably exist in______to relieve the poor and the needy.
选项
A、Bangladesh
B、Haiti
C、Canada
D、India
答案
C
解析
细节判断题。根据文章最后一段中的In the modern industrialized societies of Western Europe,North America,and Japan,there are many government services provided to ease poverty一including free medical care and subsidized housing可知,只有Western Europe(西欧),North America(北美)和Japan(日本)才提供免费的医疗和补助住房,加拿大在北美,故答案为C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3367924.html
相关试题推荐
TheUnitedStates【C1】______alargepartoftheNorthAmericancontinent.Its
TheUnitedStates【C1】______alargepartoftheNorthAmericancontinent.Its
TheUnitedStates【C1】______alargepartoftheNorthAmericancontinent.Its
TheUnitedStates【C1】______alargepartoftheNorthAmericancontinent.Its
TheUnitedStates【C1】______alargepartoftheNorthAmericancontinent.Its
TheUnitedStates【C1】______alargepartoftheNorthAmericancontinent.Its
TheUnitedStates【C1】______alargepartoftheNorthAmericancontinent.Its
TheUnitedStates【C1】______alargepartoftheNorthAmericancontinent.Its
TheUnitedStates【C1】______alargepartoftheNorthAmericancontinent.Its
TheUnitedStates【C1】______alargepartoftheNorthAmericancontinent.Its
随机试题
冬天的寒潮到来的时候,南方雾状的天空上变得寒冷而明丽。看上去,蓝得不认识。阳光像锐利的箭一样,冰凉地射过来,在路上走一圈,觉得前额已经被冻得昏起来了。这
Thefollowingchartshowssomeservicesofinsurancecompaniesthatpeopleth
(1)TheBonobosshoponlowerFifthAvenue,inManhattan,sitsinarowoff
IfI(be)______you,Iwouldn’tworryaboutit.were本题考查虚拟语气。if引导的非真实条件状语从句,常用虚拟语气
[originaltext]Sometimesatwork,youfeelangryordistressedandloseyour
About40percentofAmericansthinkofthemselvesasshy,whileonly20perc
[originaltext]M:ICan’tconcentrateonthisfinalreportanylonger.MaybeIsho
[audioFiles]audio_eusm_j01_330(20099)[/audioFiles]A、Shedisagreeswiththeman.
Fears,ingeneral,keepusfromreachingourfullpotential.Fearofsuccess
C直角梯形绕对称轴I旋转后上底形成的圆小于下底形成的圆,因此得到的立体图形应该是一个圆台。
最新回复
(
0
)