首页
登录
职称英语
One study shows that Americans prefer to answer with a brief "Yes", "No", "S
One study shows that Americans prefer to answer with a brief "Yes", "No", "S
游客
2024-01-15
83
管理
问题
One study shows that Americans prefer to answer with a brief "Yes", "No", "Sure", or the very popular "Yeah" rather than with a longer reply. (76)
But brief replies do not mean Americans are impolite or unfriendly to some extent.
Very often, Americans are in a hurry and may greet you with a single word "Hi", indeed; this is a greeting you will hear again and again during your stay in the United States. It is used by everyone, regardless of rank, age or occupation. However, those who are accustomed to longer greetings may require a little more time before they feel comfortable with American simple talk.
Americans sometimes use plain talk when they are uncomfortable. (77)
If people praise them or thank them in an especially polite way, they may become uncomfortable and not know what to say in reply.
They don’t want to be impolite or rude, you can be sure that they liked what was said about them. Except for certain holidays, such as Christmas, Americans don’t usually give gifts. Thus, you will find Americans embarrassed as they accept gifts, especially if they have nothing to give in return. They are generally a warm but informal people.
选项
A、they reply very quickly in a hurry
B、they choose words too carefully
C、they like replying briefly
D、they want to be as polite as they can
答案
C
解析
本题考查考生对细节的把握。文中第一句提到了One study shows that Americans prefer to answer with a brief “Yes”,“No”,“Sure”,or the very popular“Yeah”rather than with a longer reply.一次调查显示美国人更喜欢用简短的回答,与C项相符,A在文中也可找到,但是并不符合题意。B、D在文章中都未提及。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3364352.html
相关试题推荐
Americanseat________vegetablesperpersontodayastheydidinthe1960s.A、more
Theinterviewershouldtakedownnotesatthemomenttheperson_________answer
Whenthequestion______atthemeeting,noonecouldanswerit.A、roseB、aroseC、
Theinterviewershouldtakedownnotesatthemomenttheperson______answerthe
Butthedeeperansweristhatthetalesthathavelastedaremagicaladventures
MoviesarethemostpopularformofentertainmentformillionsofAmericans.
MoviesarethemostpopularformofentertainmentformillionsofAmericans.
MoviesarethemostpopularformofentertainmentformillionsofAmericans.
Americansusetheterm"collegestudents"tomeanstudentseitherincolleg
ButbriefrepliesdonotmeanAmericansareimpoliteorunfriendlytosomeexten
随机试题
Whatwillfuturehistoriansrememberabouttheimpactofscience【C1】______
Humanity’sprimal(原始的)effortstosystematizetheconceptsofsize,shapes,
[originaltext]Inthemodernworld,itisimportanttobewell-informed.Success
Itlooksunlikelythatmedicalsciencewillabolishtheprocessofageing.B
与模拟方法摄影比较,不是数字摄影优势的是A.较大的动态范围 B.较高的空间分辨
Theyheardthe_______ofswordsandreal
某房地产的土地使用年限为50年,至今已使用了8年,预计该房地产正常情况下每年有效
患儿男,8个月。发热、咳嗽及呼吸困难4天,呈弛张热。查体:精神萎靡,皮肤可见荨麻
心理咨询师掌握心理异常症状,是为了( )。A.诊断精神障碍和进行治疗 B.鉴
下列政府对进口贸易的干预措施中,属于非关税壁垒的有( )。A.自愿出口限制
最新回复
(
0
)