首页
登录
职称英语
Jayden Hairston was very disappointed. More than anything in the world, he wa
Jayden Hairston was very disappointed. More than anything in the world, he wa
游客
2024-01-14
65
管理
问题
Jayden Hairston was very disappointed. More than anything in the world, he wanted to learn how to sing. His school in Yonkers—just north of New York City—didn ’ t offer the music instruction he needed. So he begged his parents to sign him for after-school lessons.
Jayden’ s mother wanted to help her son follow his passion. (79)
But private lessons were too expensive.
Jayden, then 6 years old, knew exactly what to do. He took out his iPad. Then he began searching after-school arts programs. He soon came across the website for Harlem School of the Arts(HSA) , in New York City. There, he could take voice and dance lessons. It was a bit far from Yonkers. But he convinced his parents to take him for a visit.
That was three years ago. Now Jayden is one of HSA’ s most active students. He takes singing, dancing, or theater lessons almost every day after school. (80)
Last year, he performed in seven productions.
Like Jayden, students in many communities across the United States have limited access (使用的机会或权利j) to arts instruction in schools. HSA is one of many nonprofit groups that bridges this gap by offering affordable arts classes. Groups like HSA are funded by donations (捐赠) and state grants. Many also receive money from the federal government’ s National Endowment(基金) for the Arts (NEA).
The NEA was established in 1965. Its goal is to promote access to the arts for all Americans.
Some people, however, believe it’ s not the responsibility of the federal government to provide arts funding. President Donald Trump’ s 2019 proposal calls on Congress to reduce NEA funding and eventually eliminate the agency. The Trump administration argues that private and other public sources already provide funding for the arts. Congress has not yet to make a decision.
Supporters of arts education say cutting the NEA is a bad idea. It could leave many children unable to participate in the arts. That’ s because 40% of the agency’ s grants go to high-poverty neighborhoods. [br] According to the passage, which of the following statements is TRUE?
选项
A、HSA is a nonprofit group established in 1965.
B、Congress agrees to Trump’ s proposal to cut the NEA.
C、Arts instruction directly affects students’ academic success.
D、Jayden takes singing, dancing, and theater lessons at HAS.
答案
D
解析
细节题。题干问的是“根据文章,下列哪项表述是正确的?”文章第五段说到“NEA成立于1965年”,并没有提到HSA的成立时间,故A项错误;第五段最后提到“国会还未做出决定”,由此可知B项错误;C项的“艺术性指导会直接影响学生的学业”文章并没有提到,故C项错误;第三段提到杰登每天课后都要在HSA上唱歌、跳舞或戏剧课,D项符合。故选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3361942.html
相关试题推荐
Steve:Wouldyoulikeanythingtodrink?IhaveSpriteandorangejuice.Bob:__
Perhapsmorethananythingelse,scientistsareeagertofindoutifMartian
Perhapsmorethananythingelse,scientistsareeagertofindoutifMartian
Perhapsmorethananythingelse,scientistsareeagertofindoutifMartian
Perhapsmorethananythingelse,scientistsareeagertofindoutifMartian
Perhapsmorethananythingelse,scientistsareeagertofindoutifMartian
______anythingabouttheaccident,hewenttoworkaswell.A、NotknowB、Knownot
JaydenHairstonwasverydisappointed.Morethananythingintheworld,hewa
JaydenHairstonwasverydisappointed.Morethananythingintheworld,hewa
JaydenHairstonwasverydisappointed.Morethananythingintheworld,hewa
随机试题
Howdoesthemanfeelaboutthemovie?[br][originaltext]F:It’ssuchaninter
A、suggestthatabiochemicalanalysisofdinosaurthermoregulationmightbeawa
【B1】[br]【B17】A、statesB、behaviorC、conditionsD、timeB本题考查对句子意思的理解。根据句子上文的内容来看
InBritainthereisaNationalHealthService(NHS)whichispaidforbytaxes
多孔吸声材料最基本的吸声机理特征是( )。A.纤维细密 B.适宜的容重 C
某运输企业进行设备购置,现有两种型号的运输设备可供选择。两种运输设备效益相同,耗
根据企业所得税的有关规定,下列表述正确的有()。A.除另有规定外,居民企业以企
基金年度报告披露的持有人信息不包括()。A.上市基金前20名持有人的名称
下列不属于十九畏的是A生南星畏生姜 B常山畏陈皮 C甘遂畏大枣 D乌头畏半
属于Ⅰ类环境( )。A.层流手术室 B.一般保护性隔离手术室 C.传染病房
最新回复
(
0
)