首页
登录
职称英语
Most people have had a dog or wanted one as their companion at some time in
Most people have had a dog or wanted one as their companion at some time in
游客
2024-01-14
62
管理
问题
Most people have had a dog or wanted one as their companion at some time in their lives. If you are thinking of buying a dog, however, you should first decide what sort of companion you need and whether the dog is likely to be happy in the surroundings you can provide. Specialists’ advice is useful to help you choose the most suitable kind of dog. But in part the decision depends on common sense.
Different dogs were originally developed to perform specific tasks. So, if you want a dog to protect you or your house, for example, you should choose the one that has the right size and characteristics. You must also be ready to devote a great deal of time to training the dog when it is young and give it the exercise it needs throughout its life, unless you live in the countryside and can let it run freely. Dogs are demanding pets. Cats love the house and they are satisfactory with their place where it is safe, but a dog is loyal to its master and consequently wants him to show evidence of his affection. The best time to buy a baby dog is when it is between 6 and 8 weeks old so that it can transfer its love from its mother to its master. If baby dogs have not established a relationship with the human being until they are over three months old, their strong relationship will always be with dogs. They are likely to be shy when they are brought out into the world to become good pets. [br] Why is it advised to buy a baby dog under three months old?
选项
A、It’s easier to buy a baby dog under three months old
B、They are less likely to be shy with human beings
C、They are less likely to run away
D、It’s easier for them to form a relationship with their masters
答案
D
解析
根据文中第二段最后“If baby dogs have not established a relationship with the human being until they are over three months old, their strong relationship will always be with dogs. ”可知,要买三个月以下的狗,是因为它容易和它的主人建立感情,故选D。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3360829.html
相关试题推荐
Bigwavesturned________theboat,causingmanypeopletofallintowater.A、upB、
ItisgenerallyagreedthattheInternethasbroughtpeopletogether______.A、mor
Thefacesofelderly,happily-marriedpeoplesometimesresembleeachother.
Thefacesofelderly,happily-marriedpeoplesometimesresembleeachother.
Thefacesofelderly,happily-marriedpeoplesometimesresembleeachother.
Thefacesofelderly,happily-marriedpeoplesometimesresembleeachother.
ThewaypeopleintheUStraveltoandfromworkhaschangedalotinthela
Hislittlecarisn’t______forfivepeople.A、enoughbigB、bigenoughC、asenough
Fromherepeoplecanseethebridge______construction.A、belowB、byC、underD、on
Itismoredifficult______peoplewhoarenaturallyshy______becomeeffectivepub
随机试题
Thestrongerthecoffeeis,______.A、themoreIlikeB、thebetterIlikeC、themo
Athleteswithadifferentkindandlevelofdisabilityarecompetingatthe
Forthispart,youareallowedthirtyminutestowriteacompositiononthetopi
Weenjoyfinefoodfromthefirsttastetothelast.Similarly,goodwriting
Followingrepeateddelays,onNovember19ththeIMFfinallyapproveda$2.1
下列关于新增建设用地的土地有偿使用费的用途,说法正确的是( )。A.用于当地的
A.联合卡环 B.对半卡环 C.回力卡环 D.RPI卡环 E.杆型卡环具
工程造价咨询企业从事工程造价咨询业务,应当按照有关规定的要求出具工程造价成果文件
温经汤《金匮要略》主治证候的病因病机是A.五劳虚极 B.产后血虚受寒 C
不伴有胆囊肿大的是() A.胰体癌 B.胰头癌 C.胆囊炎 D.肝门部肿
最新回复
(
0
)