首页
登录
职称英语
Feminist scholars have tended to regard women in the nineteenth-century United S
Feminist scholars have tended to regard women in the nineteenth-century United S
游客
2024-01-10
74
管理
问题
Feminist scholars have tended to regard women in the nineteenth-century United States who elected to remain single as champions of women’s autonomy and as critics of marriage as an oppressive institution. Indeed, many nineteenth-century American women who participated in reform movements or who distinguished themselves as writers and professionals were single. Yet this view of single women tends to distort the meaning of their choices. The nineteenth century saw the elevation of marriage for love as a spiritual ideal. Consequently, it became socially acceptable for women not to marry if such an ideal marriage could not be realized with an available suitor. Thus, many women’s choice to remain single reflected not a negative view of marriage but a highly idealistic one. [br] The author of the passage suggests that the feminist scholars mentioned in the first sentence distort the meaning of certain nineteenth-century American women’s choices by
选项
A、ascribing those choices to a particular attitude toward marriage
B、ignoring evidence about single women’s motives for becoming writers or professionals
C、overestimating the number of nineteenth-century American women who were single by choice.
答案
A
解析
A.ascribing those choices to a particular attitude toward marriage将她们的选择归因于一个特定的婚姻态度
解析:这里的a particular attitude指的是第一句中提到的对婚姻持批判态度。用这种方法,女权主义学者扭曲了女性选择保持单身的含义。A选项正确。
B.ignoring evidence about single women’s motives for becoming writers or professionals忽略了关于单身女性成为作家或专业人士的动机的证据
解析:本文第二句作者承认单身女性确实会保持独立,因此女权主义学者并没有忽略其证据。不选。
C.overestimating the number of nineteenth-century American women who were single by choice高估了选择单身的十九世纪美国女性的数量
解析:文章没讨论单身女性的数量问题。不选。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3350544.html
相关试题推荐
SUMMARY:A、extendedB、mitigatingC、ostensibleD、unsubstantiatedE、minimalA
DWINDLE:A、overstateB、augmentC、regardD、uniteE、believeB
Regardlessofthe______heevinces,especiallywhenarticulatinghispurportedly
Whoeversaidthe______lifeisnotworthlivingapparentlyneverintendedtogoi
ENERVATE:A、aggravateB、stimulateC、edifyD、applaudE、disregardB
Duringthemid-twentiethcenturytheUnitedStatesbeganapolicytowardNative
Duringthemid-twentiethcenturytheUnitedStatesbeganapolicytowardNative
In1948,theUniversalDeclarationofHumanRightswasadoptedbytheUnitedNat
Whilemostscholarshiponwomen’semploymentintheUnitedStatesrecognizestha
Aten-yearcomparisonbetweentheUnitedStatesandtheSovietUnionintermsof
随机试题
Whichcolumnofthebarchartrepresentsthefiguresquoted?[img]ct_ei_034(2009
Onweekendstherearealotofchildrenplayinginthepark,______parentsseate
AudreyHepburnwasaBelgian-bornAmericanactressandhumanitarian.Bornin
HistoryofAmericanImmigrationA)Ancientpeoplesonlyl
Theconceptofculturehasbeendefinedmanytimes,andalthoughnodefiniti
出版物的特殊性之一,是其使用价值( )。A.与社会效益相对立 B.能产生利润
铜管具备的特性()。A.坚固 B.耐腐蚀 C.价格低 D.耐压 E.耐
项目收尾管理的过程中的输入项不包括()A.项目管理计划 B.合同文件 C.
成人心肺复苏,心脏按压/人工呼吸比例( )。A.10:1 B.15:2 C
肌肉收缩能力提高后,可表现为 A.前负荷增加B.后负荷增加C.张力-
最新回复
(
0
)