首页
登录
职称英语
Choose TWO letters A-E.Which TWO things make the museum unusual?A the guides
Choose TWO letters A-E.Which TWO things make the museum unusual?A the guides
游客
2024-01-05
35
管理
问题
Choose TWO letters A-E.
Which TWO things make the museum unusual?
A the guides
B the events
C the animals
D the buildings
E the objects [br]
Welcome to Brampton Museum. I’m going to tell you a little bit about the museum first and then show you around. As you can see, Brampton is an open-air museum. The first open-air museums were established in Scandinavia towards the end of the 19th century, and the concept soon spread throughout Europe and North America and there are several in Britain, all of which tell the history of a particular part of the country.
Brampton focuses on life during the 19th century. The site was chosen because there were already some historic 19th-century buildings here and others have been dismantled in different parts of the region and rebuilt on the site.
This hadn’t been attempted before in these parts so we’re very proud of what we have here.
All the buildings
are filled with furniture, machinery and objects. You may be able to see these in other museums but not in their original settings.
What also sets Brampton apart from other museums is that the story of the exhibits is told not by labels but by costumed staff like myself.
I look after sheep, cows and hens, which are much the same as those you see on modern farms, but I use traditional methods to care for them. You will also be able to see a blacksmith and a printer, as well as other craftspeople. If you talk to them, you’ll be able to find out what life was really like 150 years ago. Our programme of activities during the year has guided walks, an agricultural fair and all the other events you would expect a museum to have, but remember: here you experience them in the real surroundings.
The site is divided into different areas. The main building contains our High Street which is a street of 19th-century shops, offices and some homes. There’s a stationer’s shop which sells a range of specially selected cards, prints and copies of Victorian stationery, all available for purchase by visitors. Upstairs in the same building, a printer demonstrates the production of posters, business cards and advertising material. Across the street from the stationer’s is a clothes shop and there’s a baker’s where you can watch a demonstration of someone making bread, cakes and pastries. We also have a sweet shop which has old-fashioned sweets for sale.
Vintage trams travel along from one end of the street to the other, carrying visitors on their journey into the past.
We will also be visiting the farm and taking a ride on a steam train. Of course, the main form of transport in those days was the horse and you can watch horses being exercised in the old stables. This part of Britain was famous for coal-mining and on the site we have part of a mine which opened in 1860 and was worked for over a hundred years, before closing in 1963.
TVisitors can put on a hard hat and take a guided tour underground to see how coal was worked
and to experience the working conditions in the early 1900s.
选项
答案
A
解析
本题要求列举两项这座博物馆的与众不同之处。录音原文中的sets...apart from other“使……与……相区别”实际上就是题目中unusual“与众不同的”的同义表述。录音中指出展览品不是通过标签叙述,而是由乔装打扮的工作人员讲述,这里的costumed staff即是选项the guides的同义表达,故A为正确选项。另外录音原文中的This hadn’t been attempted before“这之前没有尝试过”实际上也是题目中unusual的同义表述。而这里的this指代前文中的buildings,并且在这句话之后又进一步解释了buildings的独特之处:你或许可以在其他博物馆中看到这些物品,但不会是在最原始的环境中,所以D为正确选项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3335713.html
相关试题推荐
TheReadingPassagehasfoursectionsA-D.Choosethemostsuitableheadingfor
FromthelistbelowchoosethemostsuitabletitleforthewholeoftheReading
Lookattheadvertisementsopposite.WritetheappropriatelettersA-Einboxes
Lookattheadvertisementsopposite.WritetheappropriatelettersA-Einboxes
Lookattheadvertisementsopposite.WritetheappropriatelettersA-Einboxes
Lookattheadvertisementsopposite.WritetheappropriatelettersA-Einboxes
In194theUSanthropologystudentconcludedthattheSirionoA、wereunusuallyagg
ChoosetheappropriateletterA-Dandwriteitinbox40onyouranswersheet.W
ChooseONEphrasefromthelistofphrasesA-Jbelowtocompleteeachofthefoll
ChooseONEphrasefromthelistofphrasesA-Jbelowtocompleteeachofthefoll
随机试题
Massivechangesinalloftheworld’sdeeplycherishedsportinghabitsare
Theworld-famousBelgianhasarrivedinBritainwithhisequallyfamousdog
关于电子出版物的特点,说法错误的是()。A.内容存储量大、携带方便 B.
赵先生,58岁,大学本科学历,机关主任,高血压病史10年,一直规律服药。近1个月
以下属于证券投资顾问的禁止性行为的是( )。 Ⅰ.接受客户的全权委托,接受未
A.X线示肺叶实变 B.X线示双肺播散病灶 C.X线示有脓腔及液平面 D.
患者,女,大学生,主诉发热、寒战、头痛,晨起有恶心、呕吐。检查时有颈项强直和背部
葡萄球菌可以产生的毒素是A.θ毒素B.杀白细胞素C.紫癜形成因子D.致死因子E.
解决企业人力资源过剩的常用方法有()。A.减少员工的工作时间 B.鼓励提前
以下属于员工测评标准体系的结构性要素的是()。A.身体素质 B.婚姻状况
最新回复
(
0
)