首页
登录
职称英语
NarratorListen to part of a lecture in an architecture class.Now get ready to
NarratorListen to part of a lecture in an architecture class.Now get ready to
游客
2024-01-03
70
管理
问题
Narrator
Listen to part of a lecture in an architecture class.
Now get ready to answer the questions. You may use your notes to help you answer. [br] The influence demonstrated by the houses during the eighteenth century was mainly from imported architectural manuals. Where were these manuals imported from?
Narrator
Listen to part of a lecture in an architecture class.
Professor
Seventeenth century houses in colonial North America were simple structures that were primarily functional, carrying over traditional designs that went back to the Middle Ages. During the first half of the eighteenth century, however, houses began to show a new elegance. As wealth increased, more and more colonists built fine houses.
Since architecture was not yet a specialized profession in the colonies, the design of buildings was left either to amateur designers or to carpenters who attempted to interpret architectural manuals imported from England. Inventories of colonial libraries show an astonishing number of these handbooks for builders, and the houses erected during the eighteenth century show their influence. Nevertheless, most domestic architecture of the first three-quarters of the eighteenth century displays a wide divergence of taste and freedom of application.
Increasing wealth and growing sophistication throughout the colonies resulted in houses of improved design no matter whether the material was wood, stone, or brick. New England still favored wood, though brick houses became common in Boston and other towns, where the danger of fire gave an impetus to the use of more durable material.
A few houses in New England were built of stone, but only in Pennsylvania and adjacent areas were stone widely used in dwellings. An increased use of brick in houses and outbuildings is noticeable in Virginia and Maryland, but wood remained the most popular material even in houses built by wealthy landowners. In the Carolinas, even in closely packed Charleston, Wooden houses were much more common than brick houses.
Eighteenth century houses showed great interior improvements over their predecessors. Windows were made larger and shutters removed. Large, clear panes replaced the small leaded glass of the seventeenth century. Doorways were larger and more decorative. Fireplaces became decorative features of rooms. Walls were made of plaster or wood, sometimes elaborately paneled. White paint began to take the place of blues, yellows, and greens and lead colors, which had been popular for walls in the earlier years. After about 1730, advertisements for wallpaper styles in scenic patterns began to appear in colonial newspapers.
Now get ready to answer the questions. You may use your notes to help you answer.
18. What structures were adopted in seventeenth century colonies?
19. When did houses begin to show a new elegance?
20. Who were the designers of the buildings since architecture was not yet a specialized profession in the colonies?
Listen again to part of the lecture, then answer the question.
Professor
Increasing wealth and growing sophistication throughout the colonies resulted in houses of improved design no matter whether the material was wood, stone, or brick. New England still favored wood, though brick houses became common in Boston and other towns, where the danger of fire gave an impetus to the use of more durable material.
21. What does the professor imply?
22. According to the professor, which is NOT an interior design improvement for eighteenth century houses?
23. The influence demonstrated by the houses during the eighteenth century was mainly from imported architectural manuals. Where were these manuals imported from?
选项
A、England.
B、Maryland.
C、Pennsylvania.
D、Charleston.
答案
A
解析
本题为细节题,考查考生理解并记住明确表述的细节或事实。题目问:18世纪的建筑主要受到从哪个国家进口的建筑手册的影响?根据文章第二段“Since architecture was not yet a specialized profession in the colonies,the design of buildings was left either to amateur designers or to carpenters who undertook to interpret architectural manuals imported from England”,所以选项A(受到从英格兰进口的建筑手册的影响)符合文章内容,为正确答案。其他选项均不符合文章内容,因此不予选择。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3331109.html
相关试题推荐
StrategiesforeffectiveuseoflecturesDosome【L25】________【L26】________ands
StrategiesforeffectiveuseoflecturesDosome【L25】________【L26】________ands
StrategiesforeffectiveuseoflecturesDosome【L25】________【L26】________ands
StrategiesforeffectiveuseoflecturesDosome【L25】________【L26】________ands
StrategiesforeffectiveuseoflecturesDosome【L25】________【L26】________ands
ChoosethecorrectletterA,BorC.[br]Accordingtothelecturer,postgraduat
Theprojectwillbeassessedby___________________.(a)seniorlecturer录音中的mark“
NarratorListentoapartofatalkinahistorylecture.[img]2011q1/ct_etoe
NarratorListentoapartofalectureinanecologyclass.[img]2011q1/ct_et
NarratorListentoapartofalectureinanecologyclass.[img]2011q1/ct_et
随机试题
Heaskedme,"CanyouspeakJapanese?"Heaskedme__________________speakJa
ThelostcaroftheLeeswasfound______inthewoodsoffthehighway.A、vanishe
May8th,2015D
Completethediagrambelow.ChoosethecorrectletterA-Efromtheboxb
Forcenturies,farmershaveusedwindmillstopumpwater,crushgrainandpe
下列属于原核生物基因组的特点是A.含有操纵子结构 B.只有一个复制起始点 C
与上年同期相比,2012年上半年内地对台湾地区进出口机电产品的逆差额:()
患者男,因甲状腺功能亢进症行甲状腺全切除术。术后36小时,患者烦躁不安,T39
某房地产开发公司开发的某住宅小区,由甲物业管理公司承担前期物业管理。业主于20
下列关于砖砌拱圈施工的描述错误的有( )。A.拱胎应安装稳固,高程准确,拆装简易
最新回复
(
0
)