首页
登录
职称英语
1 Because a diamond is made of pure carbon, it has an immensely strong crystal s
1 Because a diamond is made of pure carbon, it has an immensely strong crystal s
游客
2024-01-02
73
管理
问题
1 Because a diamond is made of pure carbon, it has an immensely strong crystal structure, making it the hardest of all minerals. Evidence suggests that diamonds were formed deep within the earth, and some stones may be three billion years old. Alluvial diamonds, those recovered from river gravel, can be carried long distances in rough water with other rocks. Diamond-bearing gravel is the result of one of nature’s sorting processes. Many of the diamonds found in gravel are of gem quality because flawed or fractured stones are more likely to be broken up and eroded away.
2 A diamond shines with great luster and fire, properties that are best revealed in the cut known as "brilliant." The brilliant cut dates from the seventeenth century and remains the most popular cut today because it enhances the brilliance of the gem with the least possible sacrifice of weight. It typically has 58 facets, but sometimes up to 104, and resembles two pyramids set base to base.
3 Most natural diamonds are nearly colorless, but truly colorless diamonds are rare. A few stones are found of all colors in the spectrum, and good-quality ones are known as "fancies." Diamonds of exceptional beauty and rarity are highly prized. Some have long, recorded histories, and others have inspired fantastic legends. The deep blue Hope diamond has a reputation for bringing bad luck; however, the sinister stories about it are untrue. At more than 45 carats, the Hope is one of the world’s largest diamonds and is apparently flawless. [br] Which sentence below best expresses the essential information in the highlighted sentence in paragraph 3?
选项
A、Only a few diamonds are extraordinarily beautiful.
B、Because diamonds are rare, we consider them beautiful.
C、The rarest and most beautiful diamonds are very valuable.
D、Diamonds are the most precious minerals on Earth.
答案
C
解析
The rarest and most beautiful diamonds... is a paraphrase of Diamonds of exceptional beauty and rarity.......are very valuable is a paraphrase of ...are highly prized.
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3328137.html
相关试题推荐
Researchonweb-basedcrosswords[br]LilaandJakechosethisarticlebecause[
Lecturesaregoodforthelecturersbecausetheycan[originaltext](I=IndraP=
TheTawnyOwlMost【L31】________owlspeciesinUKStronglynocturnalHabitatMain
TheTawnyOwlMost【L31】________owlspeciesinUKStronglynocturnalHabitatMain
TheTawnyOwlMost【L31】________owlspeciesinUKStronglynocturnalHabitatMain
TheTawnyOwlMost【L31】________owlspeciesinUKStronglynocturnalHabitatMain
TheTawnyOwlMost【L31】________owlspeciesinUKStronglynocturnalHabitatMain
TheTawnyOwlMost【L31】________owlspeciesinUKStronglynocturnalHabitatMain
Choosethecorrectletter,A,BorC.[br]Thisassignmentisimportantbecause
Donotbotherbecausepeople’s________aredifferent.tastes录音原文中指出尽管把你不需要的物品放在网上即
随机试题
Whatistheman’sproblem?[originaltext]M:Hello.ThisIsWillSanders.Ipurch
CulturalDifferencesbetweenEastandWestI.Factorsle
[originaltext]Theworld’ssmartestadolescenceinmathematicsandsciencea
In"Youwillmakeyourselftired,keepingonyourlegs"the-ingparticiplephra
《城市道路工程设计规范》CJJ37-2012规定:以道路在城市路网中的地位、交通
下面四个图形中,只有一个是由上面的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
Nat-Kt-ATP酶将Na+移出胞外属于 A.单纯扩散B.易化扩散C.
某套利者在1月25日买入5手3月份玉米期货合约、10手7月份玉米期货合约,卖出1
(2018年真题)根据增值税法律制度的规定,一般纳税人销售的下列货物中,可以选择
按照期限划分,期限在一年以内、以短期金融工具为媒介进行资金融通的短期金融市场称为
最新回复
(
0
)