首页
登录
职称英语
The fact that most Americans live in urban areas does not mean that they res
The fact that most Americans live in urban areas does not mean that they res
游客
2023-12-28
71
管理
问题
The fact that most Americans live in urban areas does not mean that they reside in the center of large cities. In fact, more Americans live in the suburbs of large metropolitan areas than in the cities themselves.
The Bureau of the Census regards any area with more than 2,500 people as an urban area, and does not consider boundaries of cities and suburbs.
According to the Bureau, the political boundaries are less significant than the social and economic relationships and the transportation and communication systems that integrate a locale. The term used by the Bureau for an integrated metropolis is an MSA, which stands for Metropolitan Statistical Area. In general, an MSA is any area that contains a city and its surrounding suburbs and has a total population of 50,000 or more.
At the present time, the Bureau reports more than 280 MSAs, which together account for 75 percent of the US population. In addition, the Bureau recognizes 18 megapolises, that is, continuous adjacent metropolitan areas. One of the most obvious megapolises includes a chain of hundreds of cities and suburbs across 10 states on the East Coast from Massachusetts to Virginia, including Boston, New York, and Washington, D.C. In the Eastern Corridor, as it is called, a population of 45 million inhabitants is concentrated. Another megapolis that is growing rapidly is the California coast from San Francisco through Los Angeles to San Diego. [br] Why does the author mention the Eastern Corridor and the California coast in Paragraph 4?
选项
A、As examples of megapolises.
B、Because 75 percent of the population lives there.
C、To conclude the passage.
D、The Bureau of the Census is located there.
答案
A
解析
根据第四段的the Bureau reports more than 280 MSAs, which together account for 75 percent of the US population,即75%的人住在MSA,但不单是the Eastern Corridor,California coast地区,因而排除B。第四段是对megapolis的介绍,不是对文章的总结,排除C。选项D的内容没有在文中提到。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3311566.html
相关试题推荐
Whoearnedcollegedegreeslastyear?[br][originaltext]One-thirdofAmericans
Whoearnedcollegedegreeslastyear?[br][originaltext]One-thirdofAmericans
Whoearnedcollegedegreeslastyear?[br][originaltext]One-thirdofAmericans
Whoearnedcollegedegreeslastyear?[originaltext]One-thirdofAmericansbetwe
BecauseoftheweakU.S.economy,manyAmericansfledbigcities.A、正确B、错误B原文说:
ManyAmericanshopingtostayhealthysetadailygoalof10,000steps,orabout
OneofthemostbasicmoralvaluesforAmericansis【C1】_______.Thewell-kno
OneofthemostbasicmoralvaluesforAmericansis【C1】_______.Thewell-kno
OneofthemostbasicmoralvaluesforAmericansis【C1】_______.Thewell-kno
OneofthemostbasicmoralvaluesforAmericansis【C1】_______.Thewell-kno
随机试题
TransformationofStrategiesofThomsonCorporationHowdoesabu
Thepeoplelivingintheseapartmentshavefree________tothatswimmingpool.A、e
Obama’sWaronSchoolsOverthepastyear,Ihavetra
Thequestionsinthisgrouparebasedonthecontentofapassage.Afterreading
Scientistsalreadyknewthatbilingualyoungadultsandchildrenperformbet
A.f(x)为偶函数,值域为(-1,1) B.f(x)为奇函数,值域为(-∞,
检查变压器分接档位指示与监控系统一致。三相分体式变压器分接档位三相应置于相同档位
以下关于期货的结算说法错误的是()。A.期货的结算实行每日盯市制度,即客户以开
市场风险一般来自()。A.产业政策调整导致项目融资的困难 B.市场条件变
根据《建设工程质量管理条例》,关于施工单位质量责任和义务的说法,正确的有(
最新回复
(
0
)