首页
登录
职称英语
The field of medicine has always attracted its share of quacks and charlatan
The field of medicine has always attracted its share of quacks and charlatan
游客
2023-12-27
58
管理
问题
The field of medicine has always attracted its share of quacks and charlatans — disrepu-table women and men with little or no medical knowledge who promise quick cures at cheap prices. The reasons why quackery thrives even in modem times are easy to find.
To begin with, pain seems to be a chronic human condition. A person whose body or mind "hurts" will often pay any amount of money for the promise of relief. Second, even the best medical treatment cannot cure all the ills that beset men and women. People who mistrust or dislike the truths that their physicians tell them often turn to more sympathetic ears.
Many people lack the training necessary to evaluate medical claims. Given the choice between (a) a reputable physician who says a cure for cancer will be long, expensive and may not work at all, and (b) a salesperson who says that several bottles of a secret formula "snake oil" will cure not only cancer but tuberculosis as well, some individuals will opt for "snake oil".
Many "snake oil" remedies are highly laced with alcohol or narcotic drugs. Anyone who drinks them may get so drunk or stoned that they drown their pains in the rising tide of pleasant intoxication. Little wonder that "snake oil" is a popular cure-all for minor aches and hurts! But let there be no misunderstandings. A very few "home remedies" actually work. However, most remedies sold by quacks are not only useless, but often can be harmful as well. [br] According to the author, a very few home remedies are______.
选项
A、useless
B、harmful
C、pleasant
D、effective
答案
D
解析
细节题型。 根据最后一段的倒数第二句A very few "home remedies" actually work.可见正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3311242.html
相关试题推荐
Allmammalshavehair,butnotalwaysevident.A、butitisnotB、butitisC、but
Ican’tunderstandhowhecanfeelthathiscolleaguesarealwaysreadytodenou
Presumingonhisseniority,healways______hisideasonothers.A、importsB、impos
Jerryisthoroughly______becausehisparentsalwaysgivehimwhateverhewants.A
Parapsychology,whichaverycontroversialfieldis,hasattractedarelatively
Thesalesmanalwayshadasmoothanswerwhenacustomeraskedhimaquestion.A、g
Presumingonhisseniority,healways______hisideasonothers.A、importsB、impo
IalwaysrecalledthatunforgettableNovemberday—atintervals,whileturningov
Allmammalshavehair,butnotalwaysevident.A、butitisnotB、butitisC、but
Hishard-workingspiritattractedandactivatedothers.Asaresult,theworkwa
随机试题
Whatisthereportmainlyabout?[br][originaltext]Insportsnewstoday,B
[originaltext]M:Hi,Helen,I’vebeenlookingforyou!W:Really?Suchacoinc
PassageFour[br]What’stheauthor’sattitudetowardstheApple-Googlebattle?O
TheancientGreeksexplained______.[br]Thepassagesuggeststhat______.A、ear
与地龙抗血栓作用相关的药理作用是A.镇静B.抗惊厥C.抑制免疫功能D.解热E.抗
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
某患者55岁,绝经6年,阴道不规则流血1个月收入院。体形肥胖,尿糖(+)。妇科检
下列关于软土地区桩基设计原则的叙述中,()选项是正确的。 A.软土中的桩基
提供盈利预测的发行人还应当补充披露基于盈利预测的发行()。A:市净率 B:市
在控制测试中,影响注册会计师可以接受的信赖过度风险的因素包括( )。A.控制所
最新回复
(
0
)