首页
登录
职称英语
The field of medicine has always attracted its share of quacks and charlatan
The field of medicine has always attracted its share of quacks and charlatan
游客
2023-12-27
48
管理
问题
The field of medicine has always attracted its share of quacks and charlatans — disreputable women and men with little or no medical knowledge who promise quick cures at cheap prices. The reasons why quackery thrives even in modern times are easy to find. To begin with, pain seems to be a chronic human condition. A person whose body or mind hurts" will often pay any amount of money for the promise of relief. Second, even the best medical treatment cannot cure all the ills that beset men and women. People who mistrust or dislike the truths that their physicians tell them often turn to more sympathetic ears.
Many people lack the training necessary to evaluate medical claims. Given the choice between(a)a reputable physician who says a cure for cancer will be long, expensive and may not work at all, and(b)a salesperson who says that several bottles of a secret formula "snake oil" will cure not only cancer but tuberculosis as well, some individuals will opt for "snake oil"
Many " snake oil" remedies are highly laced with alcohol or narcotic drugs. Anyone who drinks them may get so drunk or stoned that they drown their pains in the rising tide of pleasant intoxication. Little wonder that "snake oil" is a popular cure-all for minor aches and hurts! But let there be no misunderstandings. A very few "home remedies" actually work. However, most remedies sold by quacks are not only useless, but often can be harmful as well. [br] Quackery thrives even in modern times because______.
选项
A、patients pay any amount of money
B、patients do not like their physicians
C、quacks say that they can help patients
D、best medical treatment costs very much
答案
C
解析
推断题型。第一段最后一句提到The reasons why quackery thrives even in modern timesare easy to find.紧接着第二段指出To begin with,pain seems to be a chronichuman condition.A person whose body or mind“hurts”will often pay anyamount of money for...mistrust or dislike the truths th
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3309466.html
相关试题推荐
Adolescentshavealwaysbeenkeenlyawareofhowtheyareseenbytheirpeer
Thefieldofmedicinehasalwaysattracteditsshareofquacksandcharlatan
Thefieldofmedicinehasalwaysattracteditsshareofquacksandcharlatan
Thefieldofmedicinehasalwaysattracteditsshareofquacksandcharlatan
Thefieldofmedicinehasalwaysattracteditsshareofquacksandcharlatan
Thefieldofmedicinehasalwaysattracteditsshareofquacksandcharlatan
Thefieldofmedicinehasalwaysattracteditsshareofquacksandcharlatan
Childrenwhoarepraisedfortheirworkarealways______on.A、encouragedB、appr
Hewasalwaysfinding______withhisdaughter’sfriends.A、blameB、errorC、mista
Thefieldofmedicinehasalwaysattracteditsshareofquacksandcharlatan
随机试题
Themajorityofsuccessfulseniormanagersdonotcloselyfollowtheclassic
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshe
(1)"Theworldisn’tflat,"writesEdwardGlaeser,"it’spaved."Atanyrate,
A.Na B.葡萄糖 C.白蛋白 D.纤维蛋白 E.清蛋白血液凝固的实质
勒·科布西耶是()的重要奠基人之一。A.工艺美术运动 B.“新艺术”运动 C
女性,25岁,诊断为绒毛膜癌,下列哪项不正确A.化疗为主的综合治疗 B.一般情
药物抑制或杀灭病原微生物范围称为A.抗菌谱 B.抗菌活性 C.化学治疗 D
选项中属于岗位知识测验内容的是( )。A.基础知识测验 B.专业知识测验
炉窑砌筑工程工序交接时,应提交锚固件和托砖板的有关资料,资料中应包括锚固件和托砖
小儿白细胞分类中,中性粒细胞与淋巴细胞的两次交叉发生的时间是()。 A.4?
最新回复
(
0
)