首页
登录
职称英语
[originaltext] It’s not known exactly bow or why humans domesticated the fir
[originaltext] It’s not known exactly bow or why humans domesticated the fir
游客
2023-12-25
49
管理
问题
It’s not known exactly bow or why humans domesticated the first dogs. But once tamed, people found them useful and they learned how to selectively breed for certain traits to create animals fit for specific task. Most likely, the first dogs were used for hunting and protection. Some were bred to chase down prey, others to herd livestock. Today’s most popular breed, the Labrador, was originally bred by fishermen to haul nets and retrieve fish. But at some point, humans also started to breed dogs for looks and for companionship. Brian has wondered why of all domesticated animals, dogs seem closest to their owners.
Somehow during the long relationship together, dogs learn how to communicate with humans. And they pass the skill down to each succeeding generation. It turns out puppies can understand human gestures even if they’ve been raised in the wild, while wolves raised in captivity just don’t get it. It’s a unique skill that perhaps only dogs possess.
选项
A、For looks and companionship.
B、For hunting and protection.
C、For herding livestock.
D、For fun.
答案
A
解析
这也是一道容易的题目,原文直接给出答案,只要学生认真听取细节即可。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3303003.html
相关试题推荐
Nooneknowsexactlyhowmany【C1】______peoplethereareintheworld,butes
Nooneknowsexactlyhowmany【C1】______peoplethereareintheworld,butes
Nooneknowsexactlyhowmany【C1】______peoplethereareintheworld,butes
Nooneknowsexactlyhowmany【C1】______peoplethereareintheworld,butes
Nooneknowsexactlyhowmany【C1】______peoplethereareintheworld,butes
Nooneknowsexactlyhowmany【C1】______peoplethereareintheworld,butes
Nooneknowsexactlyhowmany【C1】______peoplethereareintheworld,butes
Nooneknowsexactlyhowmany【C1】______peoplethereareintheworld,butes
Nooneknowsexactlyhowmany【C1】______peoplethereareintheworld,butes
Nooneknowsexactlyhowmany【C1】______peoplethereareintheworld,butes
随机试题
English,whichplaysanimportantroleintheprocessofglobalization,isn
[originaltext]M:Judywasworriedabouthergrades.W:Butshe’sgettingA’san
Insolvingthedifficulty,whatreally______isourcourageandspirit.A、sensesB
Whatoursocietysuffersfrommosttodayistheabsenceofconsensusaboutwha
CorporateCrimeOverdecadesofyears,corporatecrim
关于测量蒸汽流量取源部件取压点方位,正确的是()。A.应在管道的上半部 B.
宜用煅淬法炮制的药材是A:自然铜B:牡蛎C:石决明D:血余炭E:白矾
采用电话访问方式开拓房源信息的优点主要有( )。A:不受时间限制 B:客户印
小学生在课件玩耍时不小心扭伤了脚踝,教师首先应采取的措施是()。A.揉一揉受伤
随着时间的推移,归因会越来越具有情境性。人们会将过去很久的事件解释为背景的原因,
最新回复
(
0
)