首页
登录
职称英语
[originaltext] Everybody loves the swimming pool. But how clean is the water
[originaltext] Everybody loves the swimming pool. But how clean is the water
游客
2023-12-25
49
管理
问题
Everybody loves the swimming pool. But how clean is the water in the average backyard or public pool? If you trust chlorine to take care of germs, you’re in for a surprise.
Chlorine and other disinfectants do indeed help to clean the water, but some germs can survive in even the best-kept pool. For example, cryptosporidium may live in pool water for several days. Crypto causes a diarrhea illness and may rinse off the bodies of infected people or diapered children into the pool. If you swallow infected pool water, you may become sick.
Other germs may live for a few minutes or a few hours in a chlorinated pool: Giardia, Shigella, and E. Coli may cause diarrhea illnesses. Pseudomonas Aeruginosa may cause an ear infection called swimmer’s ear and also a skin infection called "hot tub rash", that is usually associated with very warm pools and spas.
选项
A、Chlorine and other disinfectants can be useful to clean the water.
B、You may become sick if you swallow infected pool water.
C、Some germs may live for a few minutes or a few hours in a chlorinated pool.
D、Few germs can survive in the best-kept pool.
答案
D
解析
本题考查的是考生对细节的理解。a、b、c三个选项文中都有所提及,而d项所提(在维持得很干净的泳池中没有细菌)正好与文意相左,故选d项。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3302843.html
相关试题推荐
Itisknowntoallthatchildreninthisregionhavestrong______toswimmingin
Everybodyissupposedtocheckcarefullythattheyareeligibletoapplyingfor
Theintelligenceofthewitchwassoastointeresteverybodypresentthere.A、su
[originaltext]下面你将听到一段介绍北京申奥功臣何振梁的讲话。7月13日晚,在莫斯科国际贸易中心,当国际奥委会主席萨马兰奇宣布北京获得2
[originaltext]下面你将听到的是一段介绍美国著名导演斯皮尔伯格的讲话。StevenSpielberg’sfirstfilmswe
[originaltext]下面你将听到的是一段有关海洋的讲话。海洋是全球生命支持系统的一个不可缺少的组成部分。海洋不仅是自然资源的宝库,同时也是我
[originaltext]下面你将听到的是一位外国友人在中国一所大学的讲话。Iwouldliketothankyou,Mr.Pres
[originaltext]下面你将听到的是一段有关儿童发展的讲话。儿童的生存、保护和发展是提高人口素质的基础,直接关系到一个国家和民族的前途与命运
[originaltext]下面你将听到的是一段有关国际局势的讲话。InthewakeoftheColdWar,theworldh
[originaltext]下面你将听到的是一段有关旅游的讲话。旅游是一项集观光、娱乐、健身为一体的愉快而美好的活动。旅游业随着时代进步而不断进步。
随机试题
From:GemmaHutchison,GMOTo:PaoloSantos,HiltonFinancialSubject:Delivery
[img]2017m4s/ct_etoeiclm_etoeiclzp_0901_20170401[/img][br][originaltext](A)Sh
[img]ct_gre5image090[/img]Intherectangularcoordinatesystemabove,ifP,not
Inseveralcities,thegovernmentisgoingaheadwithambitiousconstructionpro
(1)InthesouthofSpain,therewasasmallvillagewhosepeoplewereveryj
Theincreaseinthemarginrate(保证金率)from50%to70%wasnotanattempttos
下列属于文学产权保护对象的有()。A.《流浪地球》电影剧本 B.苹果公司的
在井冈山斗争时期,毛泽东和朱德总结提出的游击战争十六字诀是:()。A.敌疲我打
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
下列关于每日价格最大变动限制的说法中,正确的是()。A.为了防止价格大幅波
最新回复
(
0
)