首页
登录
职称英语
According to the passage, which of the following is true? [br] [originaltext]Co
According to the passage, which of the following is true? [br] [originaltext]Co
游客
2023-12-24
79
管理
问题
According to the passage, which of the following is true? [br]
Controversy has arisen over policing the new anti-smoking law. Bar and restaurant owners face hefty fines of up to nearly 3,000 dollars if any of their clients light up. Many say they will refuse to call the police to deal with transgressors who also face a350-dollar fine.
At elite universities, the percentage of women earning doctorates in science and engineering is considerably higher than the percentage of women professors, which means that a lot of talented women Ph.D.s leave campus for jobs in government or industry instead of climbing the faculty ladder. Even though the University of Princeton is generally welcoming to female scientists, many female doctorates sense that their reception in the larger academic world might be chillier.
选项
A、Prospects for female faculty in these institutions are dim.
B、Some less talented female doctorates feel their prospects as staff in these institutions are dim.
C、None of these institutions like female doctorates to join them.
D、Female doctorates will be the lowest in status in these institutions.
答案
A
解析
同义词替换。原文中chillier与选项A中dim在上下文中词义相同。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3302748.html
相关试题推荐
Accordingtoevolutionarypsychology,wehadtobeevolvedtobenicetoeachot
Accordingtothenewlyreleaseddocuments,thisideaofrectificationwillbema
Thegoodsareusuallyarrangedaccordingtotheircategoriessothatconsumersc
WewillshipthegoodsonMondayaccordingtoyourorderlesswehearfromyoub
Accordingtoanthropologists,peopleinpre-industrialsocietiesspent3to
Accordingtoanthropologists,peopleinpre-industrialsocietiesspent3to
Accordingtoanthropologists,peopleinpre-industrialsocietiesspent3to
Accordingtoanthropologists,peopleinpre-industrialsocietiesspent3to
Accordingtoanthropologists,peopleinpre-industrialsocietiesspent3to
Accordingtoanthropologists,peopleinpre-industrialsocietiesspent3to
随机试题
Theword"enervated"inthefirstparagraphprobablymeans[br]Onwhichofthe
DoyouknowMark’syoungerbrother?Heis______thanMark.A、muchmorewriterB、mo
TVLinkedtoLowerMarksA)Theeffectoftelevisiononc
HowtoWriteaSpeechWecancategorizethewholepro
Iwon’tgowithyou.Itis______coldtoday.A、somuchB、toomuchC、muchtooD、v
图示结构EI=常数,当支座A发生转角θ时,支座B处截面的转角为( )。(以顺时
治疗链球菌感染,对青霉素过敏者应选用A.庆大霉素 B.红霉素 C.氨苄西林
患者男,60岁。因"烦渴多饮、多食和多尿(尿量约3000ml/d)伴体重减轻1个
年初,甲、乙两种产品的价格比是3:5,年末,由于成本上涨,两种产品的价格都上涨了
共用题干 2010年初,张某、李某、田某和王某申请设立了ABC代理记账公司,四
最新回复
(
0
)