首页
登录
职称英语
Why did people cross the the Mediterranean? [br] [originaltext]Over 400, 000 pe
Why did people cross the the Mediterranean? [br] [originaltext]Over 400, 000 pe
游客
2023-12-24
80
管理
问题
Why did people cross the the Mediterranean? [br]
Over 400, 000 people have crossed the Mediterranean during 2015, undertaking unthinkable journeys from countries like Syria, that have been torn apart by war and persecution. These families are fleeing for their lives, risking the treacherous sea and land crossings.
An Iranian presidential candidate said Sunday the landmark 2015 nuclear agreement with world powers has failed to lift sanctions or improve the country’s economy. Mostafa Mirsalim, a conservative, told a news conference that President Hassan Rouhani’s outreach to the West had failed, adding that " sanctions remained in place and were even intensified". Under the nuclear deal, international sanctions were lifted in exchange for Iran curbing its uranium enrichment, but separate U. S. sanctions related to Iran’s ballistic missile program have been tightened.
选项
A、Iranian candidate says nuclear deal failed to lift sanctions.
B、The President tried to make compromises with the West.
C、The nuclear deal is too tricky to handle.
D、Iran has failed to control its ballistic missile program.
答案
A
解析
文章首句是主题句,告诉我们核协议并未能解除制裁,改善国家经济。接下来的论据告诉听者制裁依然存在,甚至更加激化的现状。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3301970.html
相关试题推荐
ThehappiestpeopleintheworldmayliveinScandinavia,anewstudysugges
ThehappiestpeopleintheworldmayliveinScandinavia,anewstudysugges
ThehappiestpeopleintheworldmayliveinScandinavia,anewstudysugges
ThehappiestpeopleintheworldmayliveinScandinavia,anewstudysugges
Forsomepeople,thelightofhumanattentionhasanunbearablebrilliance.
Forsomepeople,thelightofhumanattentionhasanunbearablebrilliance.
Forsomepeople,thelightofhumanattentionhasanunbearablebrilliance.
Forsomepeople,thelightofhumanattentionhasanunbearablebrilliance.
Forsomepeople,thelightofhumanattentionhasanunbearablebrilliance.
Forsomepeople,thelightofhumanattentionhasanunbearablebrilliance.
随机试题
Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavelongbeenasubj
Forthispart,youareallowed30minutestowriteALetterofCongratulationso
QueenMary’sReignI.HistoriceventsA.KingHenryVIIIplannedMary,his【T1】
It’sagoodideatoapplysunscreenbeforeheadingtothebeachifyoudon’t
第①处的正确答案是()。 A.报告 B.请示 C.通知 D.议案
采用水泥、石灰综合稳土时,若水泥用量占结合料总量≥30%,水泥与石灰的比例宜取(
C有阴影三角形的面作正面时,其右侧面应为含一条直线的面,排除A、D;含菱形阴影的面作正面时,其右侧面是有阴影三角形的面,排除B,选C。
目前,我国债券的种类主要有()。A:政府债券B:公司债券C:金融债券D:地
关于抵押贷款的展期,下列说法正确的是()。A.抵押合同期限自动顺延 B.银行
根据《民法典》,除双方认为需要约定的其他事项外,下列条款中,属于保证合同应当包含
最新回复
(
0
)