首页
登录
职称英语
It can be inferred from the passage that______. [br] [originaltext] It’s not
It can be inferred from the passage that______. [br] [originaltext] It’s not
游客
2023-12-24
105
管理
问题
It can be inferred from the passage that______. [br]
It’s not that people are either mentally strong or mentally weak. We all possess some degree of mental strength, but there’s always room for improvement. Developing mental strength is about improving your ability to regulate your emotions, manage your thoughts, and behave in a positive manner, despite your circumstances.
Just as there are those among us who are predisposed to develop physical strength more easily than others, mental strength seems to come more naturally to some people. There are several factors at play to determine the ease at which you develop mental strength.
Genes play a role in whether or not you may be more prone to mental health issues, such as mood disorders. Some people have personality traits that help them think more realistically and behave more positively by nature. Your life experiences influence how you think about yourself, other people, and the world in general.
Obviously, you can’t change some of these factors. You can’t erase a bad childhood. You can’t help it if you are genetically predisposed to ADHD. But that doesn’t mean you can’t increase your mental strength. Anyone has the power to increase mental strength by devoting time and energy on the self-improvement exercises.
选项
A、What influences mental strength.
B、How to prevent mental disorder.
C、Why are some people mentally strong.
D、How to develop mental strength.
答案
D
解析
讲话者列举了精神力量的影响因素,也提出了如何增强精神力量,要判断讲话的主旨,需要理解这两条信息之间的关系,谁为谁服务。在分析了影响因素后,讲话者指出哪些因素不可改变,我们可以从哪个因素入手,可见,分析影响因素是为方法铺路的。当然,也可以从语言方面来分析,本文的主题是mental strength,与它连用频次最高的是“增强”:improve、increase和develop。所以,主旨可选本文的主题词develop/improve/increase mental strength。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3301883.html
相关试题推荐
Bewasinterestedonlyinthestoryandskippedallthosepassagesoflandscape
[originaltext]下面你将听到一段介绍北京申奥功臣何振梁的讲话。7月13日晚,在莫斯科国际贸易中心,当国际奥委会主席萨马兰奇宣布北京获得2
[originaltext]下面你将听到的是一段有关经济发展的讲话。Iwouldliketocommentontherelations
[originaltext]下面你将听到的是一位外国友人在中国一所大学的讲话。Iwouldliketothankyou,Mr.Pres
[originaltext]下面你将听到的是一段有关矿产开发的讲话。中国经济高速发展,需要大量的矿产品及相关的能源与原材料加工制品。每年消耗的矿石量
[originaltext]下面你将听到的是一段有关儿童发展的讲话。儿童的生存、保护和发展是提高人口素质的基础,直接关系到一个国家和民族的前途与命运
[originaltext]下面你将听到的是一段有关文化方面的讲话。Whatweneedisa"CultureofTolerance"
[originaltext]下面你将听到的是一段有关减轻债务的讲话。Iwanttodaytosetdebtreductioninth
[originaltext]下面你将听到的是一段有关金融改革的讲话。我国金融改革的不断深化将为外资银行与中资银行的合作带来新的机遇。银监会鼓励外资银
[originaltext]下面你将听到的是一段有关气候变化的讲话。TheevidencethattheEarth’satmosphere
随机试题
Themoreyoufollowtheircustoms,______theywillbecometoyou.A、morefriendly
Scientistsarelearningmoreaboutour【C1】______forsleep.Mostpeoplesleep【C2
消费者剩余
国家确定重要江河、湖泊流域综合规划的编制部门是( )。A.国务院水行政主管部门
下列描述正确的有()。A.使用面积是指建筑物各层平面布置中可直接为生产或生
按公路的使用任务、功能和适应的交通量对公路分级,可分为( )。A.高速公路,一
和培训转化有关的理论不包括()。 A.双因素理论B.期望理论 C.同因
关于中央国家机关职权或相互间关系的表述,以下正确的是()A.最高人民法院对全国
与克拉霉素和兰索拉唑联合治疗幽门螺杆菌感染的药物是A.庆大霉素 B.羟氨苄青霉
(2016年真题)2015年3月,王某到某建筑公司打工,双方签订了为期1年的劳动
最新回复
(
0
)