首页
登录
职称英语
What is the passage mainly about? [br] [originaltext] We represent a surprisi
What is the passage mainly about? [br] [originaltext] We represent a surprisi
游客
2023-12-24
87
管理
问题
What is the passage mainly about? [br]
We represent a surprisingly potent threat to our own leisure time. Even the U. S. Travel Association has a vacation problem. In 2013 the company saw just 19% of its employees use all their time off. They joined the millions of American workers with access to paid time off who left 429 million vacation days on the table.
While some employers allow workers to bank their time off from year to year, or to receive payouts for the time off upon termination, a whopping 169 million vacation days came from "use it or lose it" policies and vanished into the ether. Americans essentially did $ 52. 4 billion worth of work that year for free.
We have good excuses. Money is one. In tight times, leisure can be the first thing to go — hence the "staycation" or three-day weekend where once a full week’s trip would have been. A mix of fear and dedication is another excuse. "Too much work to do" was the most popular explanation for not taking all allotted vacation days, cited by 40% of respondents. Some people claim not to want a break: nearly 20% said they just didn’t need the days, and almost as many workers suggested simply, "I enjoy my job. "
选项
A、Nearly one fifth employees got paid vacation.
B、Nearly 80% employees didn’t use off vacation days.
C、The company has a vocation problem.
D、The company persuades its employees to take a vacation.
答案
B
解析
原文指出美国旅游协会有19%的员工把假期用完了,可以推断出大概80%的雇员没有将假期用完。在听辨时,注意原文“Even the U.S.Travel Association has a vacation problem.”这句话是说美国旅游协会面临假期问题,而不是vocation problem“职业问题”,选项C与原文读音接近,意思却有很大差距。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3301645.html
相关试题推荐
Theadvocates—mainlyfamilytherapydoctors—areapplyinganewapproachtoe
Theadvocates—mainlyfamilytherapydoctors—areapplyinganewapproachtoe
Theadvocates—mainlyfamilytherapydoctors—areapplyinganewapproachtoevery
Theadvocates—mainlyfamilytherapydoctors—areapplyinganewapproachtoe
Biofuelisneitheracurenorapariah,butlikealltechnologies,itrepresents
Moresurprising,perhaps,astraditionalmarriagethedifficultyisthefacttha
U.S.jobgrowthwassurprisinglystrongin2018,butdon’texpectthattohap
U.S.jobgrowthwassurprisinglystrongin2018,butdon’texpectthattohap
U.S.jobgrowthwassurprisinglystrongin2018,butdon’texpectthattohap
U.S.jobgrowthwassurprisinglystrongin2018,butdon’texpectthattohap
随机试题
Howmuchdothethingscost?[br][originaltext]M:Great!Thissupermarkethas
[originaltext]W:Goodevening,andwelcometothisweek’sBusinessWorld.It’s
Inmyopinion,youcanwidenthe______oftheseimprovementsthroughyouractive
编辑加工题:阅读分析短稿,并按照稿件加工整理的规范进行编辑加工。(本题22分)
长期大量的坝区渗漏会导致水库蓄水量减少,甚至水库不能蓄水。下列关于渗漏通道的说法
材料: 在“叶片的结构”一节的教学中,某教师通过复习提问,导入新课,即“叶片有
最适宜采用认知疗法的疾病是A.恐惧症 B.焦虑症 C.抑郁症 D.躁狂症
患者,女,35岁,双手深Ⅱ度烧伤康复期。护士指导其双手平时正确的放置位置是(
A.合病 B.继发 C.并病 D.复发 E.徐发两经或两个部位以上同时受
牙刷对于()相当于()对于墨汁A.口腔砚台 B.杯子墨水瓶 C.牙
最新回复
(
0
)