首页
登录
职称英语
Every day of our lives we are in danger of instant death from small high-spe
Every day of our lives we are in danger of instant death from small high-spe
游客
2023-12-24
63
管理
问题
Every day of our lives we are in danger of instant death from small high-speed missiles from space—the lumps of rocky or metallic debris which continuously bombard the Earth. The chances of anyone actually being hit, however, are very low, although there are recorded instances of "stones from the sky" hurting people, and numerous accounts of damage to buildings and other objects. At night this extraterrestrial material can be seen as "fireballs" or "shooting stars", burning their way through our atmosphere. Most, on reaching our atmosphere, become completely vaporised.
The height above ground at which these objects become sufficiently heated to be visible is estimated to be about 60-100 miles. Meteorites that have fallen on buildings have sometimes ended their long lonely space voyage incongruously under beds, inside flower pots or even, in the case of one that landed on a hotel in North Wales, within a chamber pot. Before the era of space exploration it was confidently predicted that neither men nor space vehicles would survive for long outside the protective blanket of the Earth’s atmosphere. It was, thought that once in space they would be seriously damaged as a result of the incessant downpour of meteorites falling towards our planet at the rate of many millions every day. Even the first satellites showed that the danger from meteorites had been greatly overestimated by the pessimists, but although it has not happened yet, it is certain that one day a spacecraft will be badly damaged by a meteorite.
The greatest single potential danger to life on Earth undoubtedly comes from outside our planet. Collision with another astronomical body of any size or with a "black hole" could completely destroy the Earth almost instantly.
Near misses of bodies larger than or comparable in size to our own planet could be equally disastrous to mankind as they might still result in total or partial disruption. If the velocity of impact were high, collision with even quite small extraterrestrial bodies might cause catastrophic damage to the Earth’s atmosphere, oceans and outer crust and thus produce results inimical to life as we know it. The probability of collision with a large astronomical body from outside our Solar System is extremely low, possibly less than once in the lifetime of an average star. We know, however, that our galaxy contains great interstellar dust clouds and some astronomers have suggested that there might also be immense streams of meteorite matter in space that the Solar system may occasionally encounter. Even if we disregard this possibility, our own Solar system itself contains a great number of small astronomical bodies, such as the minor planets or asteroids and the comets, some with eccentric orbits that occasionally bring them close to the Earth’s path. [br] What is the greatest danger to life on Earth?
选项
A、Collision with small high-speed missiles.
B、Collision with an astronomical body.
C、Collision with stones from the sky.
D、Collision with spacecrafts.
答案
B
解析
这是道细节题。从文章第三段的“The greatest single potential danger to life on Earth undoubtedly comes from outside our planet.Collision with another astronomical body of any size or with a ’black hole’ could completely destroy the Earth almost instantly.”(对地球生活造成最大毁坏的潜在威胁毫无疑问来自星球之外。和任何大小的天文体或者黑洞发生碰撞都将立刻把我们的地球毁于一旦。)知道答案应该是第二个,和天文体相撞。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3300822.html
相关试题推荐
Heremainedcalminthefaceoftheimpendingdanger.A、terrificB、trivialC、asto
Heremainedcalminthefaceoftheimpendingdanger.A、terrificB、trivialC、asto
Itisimpossibleforparentsto______theirchildrenfromeverydanger.A、protect
Heremainedcalminthefaceoftheimpendingdanger.A、terrificB、trivialC、asto
Itssuccesswasinstantaneous,thoughneitherthehostnorMr.Pepyscouldquite
Thereactionwasinstantandoverwhelming.Socialmediaexploded,radiophone-in
Thereactionwasinstantandoverwhelming.Socialmediaexploded,radiophone-in
Everydayofourlivesweareindangerofinstantdeathfromsmallhigh-spe
Everydayofourlivesweareindangerofinstantdeathfromsmallhigh-spe
Everydayofourlivesweareindangerofinstantdeathfromsmallhigh-spe
随机试题
ThecentralideaofParagraph1isthat______.[br]Thephrase"Inthelongrun
ReturningtoScienceA)TeresaGarrettwasworkingpart-t
Whichofthefollowingstatementsisnottrue?A、TheheadofthechurchofEnglan
Toerrishumanandtoforgivedivine,accordingtotheoldadage.Humanswh
依据《义务教育音乐课程标准(2011年版)》的基本理念,按照下列要求进行教学设计
下列费用中,不属于工程建设其他费用的是()。A、土地使用管理费 B、勘察设计费
关于建筑供暖系统防火防爆的做法,下列错误的是()。A.青霉素提炼车间内采用电热
某市一家养鸡专业大户周某养的鸡于2012年3月开始出现拉稀、消瘦等症状,4月就有
(2020年真题)关于行政诉讼中的被告,下列说法错误的是?A.当事人对村民委员会
应采用未来适用法处理会计政策变更的情况有()。A.企业因账簿超过法定保存期
最新回复
(
0
)