首页
登录
职称英语
In the information technology industry, it is widely acknowledged that how w
In the information technology industry, it is widely acknowledged that how w
游客
2023-12-24
79
管理
问题
In the information technology industry, it is widely acknowledged that how well IT departments of the future can fulfill their business goals will depend not on the regular updating of technology, which is essential for them to do, but on how well they can hold on to the people skilled at manipulating the newest technology. This is becoming more difficult. Best estimates of the current shortfall in IT staff in the UK are between 30,000 and 50,000, and growing.
And there is no end to the problem in sight. A severe industry-wide lack of investment in training means the long-term skills base is both ageing and shrinking. Employers are chasing experienced staff in ever-decreasing circles, and, according to a recent government report, 250,000 new IT jobs will be created over the next decade.
Most employers are confining themselves to dealing with the immediate problems. There is little evidence, for example, that they are stepping up their intake of raw recruits for in-house training, or retraining existing staff from other functions. This is the course of action recommended by the Computer Software Services Association, but research shows its members are adopting the short-term measure of bringing in more and more consultants on a contract basis.
With IT professionals increasingly attracted to the financial rewards and flexibility of consultancy work, average staff turnover rates are estimated to be around 15%. While many companies in the financial services sector are managing to contain their losses by offering skilled IT staff "golden handcuffs" — deferred loyalty bonuses that tie them in until a certain date — other organizations, like local governments, are unable to match the competitive salaries and perks on offer in the private sector and contractor market, and are suffering turnover rates of up to 60% a year.
But while loyalty bonuses have grabbed the headlines, there are other means of holding on to staff. Some companies are doing additional IT pay reviews in the year and paying market premiums. But such measures can create serious employee relations problems among those excluded, both within and outside IT departments. Many industry experts advise employers to link bonuses to performance wherever possible. However, employers are realising that bonuses will only succeed if they are accompanied by other incentives such as attractive career prospects, training, and challenging work that meets the individual’s long-term ambitions. [br] According to the passage, the success of IT departments will depend on ______.
选项
A、their success at retaining their skilled staff
B、the extent to which they invest in new technology
C、their attempts to recruit staff with the necessary skills
D、the ability of employees to keep up with the latest developments
答案
A
解析
这是道细节题。所谓细节题就是能够在文中找到句子来解题。这个题目的解题句是从第一段的后面一个depend on就能看出答案是第一个。文中第一段的"depend not on the regular updating of technology,which is essential for them to do,but on how well they can hold on to the people skilled at manipulating the newest,”(不能依靠技术经常更新,因为这不是关键点,而是要依靠他们怎么把那些能掌握最新技术的人留住,)通过一个转折句子可以看出答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3300715.html
相关试题推荐
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[br][originaltext]Wecomplai
Howdopeopleshowtheirfondnessofinformation?[originaltext]Wecomplainabou
Whatisthefunctionofcarboncapturetechnology?[br][originaltext]Acoal
Intheinformationtechnologyindustry,itiswidelyacknowledgedthathoww
Intheinformationtechnologyindustry,itiswidelyacknowledgedthathoww
Intheinformationtechnologyindustry,itiswidelyacknowledgedthathoww
随机试题
Whohasgotapencil?[originaltext]M:Excuseme,LiPing.MayIborrowyourpen
Ensuringaccesstoqualitybasiceducationiscriticalforremovingchildren
【B1】[br]【B8】[originaltext]Asummaryofthephysicalandchemicalnatureofli
If[img]2011q3/ct_egmatqm_egmatqchoose_0454_201121[/img]forallnumbersq,r,s
TheOriginsofPlantandAnimalDomesticationP1:Plantandanimaldomestication
[originaltext]M:Hello,ProfessorJohnson.W:Hello,Tony,sowhatshallwewor
近代密码学认为,一个密码仅当它能经得起()时才是可取的。A.已知明文攻击 B
根据《深圳证券交易所创业板上市公司重大资产重组审核规则》,下列关于审核机构审核的
斯巴达克人为了提高后代的战斗力,对新生婴儿都要进行身体素质测试。他们把出生的婴儿
B该题有两种法。 方法一:对比法。 把图示等腰三角形单元体与纯剪切应力状态对比。把两个直角边看作是纯剪切应力状态中单元体的两个边,则σ和τ所在截面就相当于
最新回复
(
0
)