首页
登录
职称英语
In its everyday life, Italy is very much the man’s world. However, because o
In its everyday life, Italy is very much the man’s world. However, because o
游客
2023-12-24
86
管理
问题
In its everyday life, Italy is very much the man’s world. However, because of the Italian’s understanding of foreigners, the woman tourist is able to invade many of the male places that are prohibited to Italian women. These places include the cafè and the wine shop.
In the large cities the cafè is a combination of club and office. Here, for the price of a coffee, an Italian can read all the newspapers brought to him. And he can transact business, with the waiter producing pen, ink, and stamps as needed. Or if he wants, he can sit outside under a canvas covering before the door and enjoy the sight of beautiful women passing by.
The wine shop, as a rule, is a more vigorous place than the caf6, and is filled almost exclusively with men. Wandering singers, generally in groups of two or three, add to the noise of these places with their songs and music. Many of the songs are of a political character and make fun of the leading statesmen of Italy, America, England, France, and Russia. But the songs are generally showing off a spirit of mischief. And when the criticism is about America, the American tourists find themselves laughing as much as anyone else. The Italian is a master at making fun of you and making you like it.
The Italian men are deep-rooted gamblers. They have been brought up to it as children, but they are cautious gamblers and never go too much in it. The national lottery used to be one of the most popular forms of gambling. But later a football stake had taken away much of the interest in the lottery. But here the important thing is that gambling, the same as drinking, seldom goes to an Italian’s head and his bets are not really dangerous risks. Even at cards the Italian plays for low stakes, generally for a cup of coffee or wine.
In this world of the Italian male it would be careless if the romanticism of the Italian were neglected. The Italian might well be described as the world’s greatest romanticist. From any boat in Venice to any member of the government in Rome, the Italian is always aware of romance, of love and of the importance of being a good lover.
on the beaches of Italy, the visitor is aware that the Italian really live for romance. His manners, his compliments, his charm and his general way of behaving are those of a romanticist. Almost every Italian you meet is convinced that he is another Casanova.
Romance is as much a part of Italy as its art and its history. Perhaps the feeling of romance that wells up in you when you come to Italy is one of the greatest things that Italy has to offer a world that is tired of war and political intrigue. It is the ideal place for a honeymoon because hotel managers and waiters make you conscious of your own love and stress it in such a way that you feel more in love in this country than in any other. [br] Many of the songs in the wine shop make fun of the leading statesmen in some countries because the singers want to ______.
选项
A、attract more political figures to the wine shop
B、criticize those leading statesmen
C、have fun and amuse the customers
D、arouse the leading statesmen’s attention
答案
C
解析
这一题考的是对第三段的理解。根据第三段的第六、七句,“And when the criticism about America, the American tourists find themselves laughing as much as anyone else.The Italian is a master at making fun of you and making you like it.”(并且,当美国成为批评的对象时,美国游客和其他人一起哄堂大笑。如何取笑你并取悦你,意大利人深谙此道。)原文中说,美国游客和其他人笑的一样开心,并说意大利人是取笑别人并逗乐别人的高手,可见这些歌手的目的在于娱乐听众,故选C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3300267.html
相关试题推荐
Peopleusedtohavechildrenbecausetheybelievedchildrencouldstretchoutai
Butifyouwantedtotakeyourrevengeandkillme,becauseofsomeancientgrud
Becauseourworkisverybusy,soweneedtorelaxatmidday.A、Weareverybusy
Humanbeingsaresuperiortoanimalsbecausetheycanuselanguageasatoolof
Howevergreatthejoywithwhichhewelcomeanewdiscoveryinsometheoretical
Johnisreluctanttotakethefinalsteptosolvethisproblem,becauseheknows
Allrailroadshaveweightandheight________,becauseoftunnels,bridgesandso
Manypeopleattherockconcertwerestandinginthe________,becausetherewere
Hecouldnotdeterminewhichsamplewasontheslidebecausethemicroscopehas
Becauseoftheeconomiccrisis,industrialoutputintheregionremained________
随机试题
Fromthepassageweknowthattheincreaseduseofcarswill______.[br]Whicho
Inthebestof(36)______,thenextadministrationwillbebesetby(37)____
初中体育《羽毛球基本技术》 一、考题回顾 二、考题解析 【教学
关于痢疾基本病机的叙述中,错误的是A.邪滞于肠 B.气血壅滞 C.肠道传化失
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
某企业生产某种产品的固定成本为45万元,单位可变成本为15元,产品单位售价为20
一根一米长的绳子有多少种用途,这是对( )进行训练的题目。A.逆向思维 B.
借助于影视改编的力量,谍战小说近几年在市场上_,屡屡成为人们茶余饭后的谈 资,
N公司是一家瓶装饮料生产企业,经过调研分析发现,采用新的产品与现有市场构成的战略
A. B. C. D.
最新回复
(
0
)