首页
登录
职称英语
1 Insomnia is underappreciated. 2 Many people would rather admit t
1 Insomnia is underappreciated. 2 Many people would rather admit t
游客
2023-12-19
73
管理
问题
1 Insomnia is underappreciated.
2 Many people would rather admit to their fetishes and contagious rashes than confess to insomnia. Insomnia is not merely a condition, at least not in our culture. It is a disorder. Insomnia is proof that you are not calm of mind, clear of conscience, at peace in your body. "Insomniac" sounds suspiciously like "maniac."
3 Anywhere you turn these days there’s someone counseling us on how to avoid the insomnia plague, which, we’re warned, can be caused by pizza, Scotch, depression, work, love, arthritis, coffee, red wails, Excedrin, Letterman and "Nightline". In short, insomnia is caused by life.
4 In a recent New York Times article on two new sleeping pills, one expert called insomniacs "one of the largest potential pharmaceutical markets in the world." Who needs tax cuts when you have sleep disorders to bolster the economy?
5 But hang on. Insomnia deserves a defense, not just a pill.
6 Especially in winter, I hear a lot of Chicagoans complain of insomnia, and it’s certainly the season when my eyes are likely to pop open between 2 a. m. and 4 a.m. All of us who’ve ever suffered from insufficient sleep know its terrors—the crankiness, the disorientation, the hollow eyes, the bedraggled skin and spirit. We also know that one good night’s sleep seems to cure almost everything, from premature aging to an Orwellian world view.
7 But the problem a lot of us mean when we talk about insomnia isn’t insomnia. The problem is sleep deprivation, often caused by the lack of time to go back to sleep after a round of insomnia. Insomnia itself is something else, something that can come close to bliss.
8 Insomnia has given me exquisite moments in my life. In fact, it’s when I finally gave in to my occasional insomniac bouts a few years ago that I came to relish those moments of stillness, freed from obligation, distraction and the hum of the busy, waking city.
9 In the tiny bedside light of 3 a. m. , with a concentration it’s hard to muster in more chaotic hours, I’ve had the kind of ecstatic, fiercely engaged reading experiences it’s hard to find past the age of 10. "A Fine Balance." "A Civil Action." Edward P. Jones’ wonderful new novel, "The Known World." One reason I remember these books so vividly is that I read them in the quiet of the middle of the night, when words, feelings and ideas seep deeper than they do in ordinary waking hours. And does anybody who’s not insomniac have time for magazines? [br] According to the passage, insufficient sleep is harmful in that it can cause all BUT ______ of the following.
选项
A、poor eyesight
B、premature aging
C、odd behavior
D、loss of orientation
答案
A
解析
本题为细节归纳题。据第6段第2句中的crankiness(古怪)和disorientation可排除 C和D;据第6段最后1句可排除B。hallow eyes(眼窝凹陷)不等于眼睛近视。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3287502.html
相关试题推荐
NextmonthalargegroupofBritishbusinesspeoplearegoingtoAmericaon
NextmonthalargegroupofBritishbusinesspeoplearegoingtoAmericaon
OnlyafewhundredpeopleliveinYvoire,butthesmallvillageonthesouth
OnlyafewhundredpeopleliveinYvoire,butthesmallvillageonthesouth
OnlyafewhundredpeopleliveinYvoire,butthesmallvillageonthesouth
[originaltext]MostpeopleinBritainlikedrinkingtea.Britonsdrinkaqua
ManypeoplearesurprisedtolearnthatAntarcticaisnearlytwicethesize
ManypeoplearesurprisedtolearnthatAntarcticaisnearlytwicethesize
ManypeoplearesurprisedtolearnthatAntarcticaisnearlytwicethesize
[originaltext]SentenceNo.1Evidenceshowsthatolderpeoplewhoparticipatei
随机试题
GalleryNewsNewP
Themostvocalopponentsofimmigrationreformsayit’snotjustthefearof
Musicaffectsusasprofoundlyasanythingweexperience.Verymanypeoples
Agroupofscientistsknownfortheirskepticismaboutclimatechangehasre
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
(2021年真题)帮助有困难、有需要的人是社会工作最基本的职业特征,社会工作者秉
某交易者以2美元/股的价格买入某股票看跌期权1手,执行价格为35美元/股;以4美
某药厂生产的双黄连滴眼剂,其药物组成包括连翘、金银花、黄芩,附加剂为氯化钠、羟苯
经纬仪的使用包括()等操作步骤。A.粗平 B.对中 C.整平 D.照准
肌张力障碍的临床表现是一组肌群的 A.伸肌和屈肌张力呈铅管样增强 B.伸肌和
最新回复
(
0
)