首页
登录
职称英语
That Louis Nevelson is believed by many critics to be the greatest twentieth-
That Louis Nevelson is believed by many critics to be the greatest twentieth-
游客
2023-12-19
62
管理
问题
That Louis Nevelson is believed by many critics to be the greatest twentieth-century sculptor is all the more remarkable because the greatest resistance to women artists has been, until recently, in the field of sculptor. Since Neolithic times, sculpture has been considered the prerogative of men, partly, perhaps for purely physical reasons: it was erroneously assumed that women were not suited for the hard manual labor required in sculpting stone, carving wood, or working in metal. It has been only during the twentieth century that women sculptors have been recognized as major artists, and it has been in the United States, especially since the decades of the fifties and sixties that women sculptors have shown the greatest originality and creative power. Their rise to prominence parallels the development of sculpture itself in the United States, while there had been a few talented sculptors in the United States before the 1940s, it was only after 1945--when New York was rapidly becoming the art capital of the world--that major sculpture was produced in the United States. Some of the best were the works of women.
By far the most outstanding of these women is Louis Nevelson, who in the eyes of many critics is the most original female artist alive today. One famous and influential critic, Hilton Kramer, said of her work, "For my- self, I think Ms. Nevelson succeeds where the painters often fail."
Her work have been compared to the Cubist constructions of Picasso, the Surrealistic objects of Miro, and Merzbau of Schwitters. Nevelson would be the first to admit that she has been influenced by all of these, as well as by American sculpture, and by native American and pre-Columbian art, but she has absorbed all these influences and still created a distinctive art that expresses the urban landscape and the aesthetic sensibility of the twentieth century. Nevelson says, "I have always wanted to show the world that art is everywhere except that it has to pass through a creative mind."
Using mostly discarded wooden objects like packing crates, broken pieces of furniture, and abandoned architectural ornaments, all of which she has hoarded for years, she assembles architectural constructions of great beauty and power. Creating very freely with no sketches, she glues and nails objects together, paints them in boxes. These assemblages, walls, even entire environments create a mysterious, almost awe-inspiring atmosphere Although she denied any symbolic or religious intent in her works, their three-dimensional grandeur and even their titles, such as Sky Cathedral and Night Cathedral, suggests such connotations. In some ways, her most ambitious works are closer to architecture than to traditional sculpture, but then neither Louis Nevelson nor her art fits into any neat category. (450) [br] The author regards Nevelson’s sculpture in the art world as "remarkable" (Line 2, ParaI ) because ______.
选项
A、Nevelson’s sculptures are difficult to understand
B、few of the artists prominent in the twentieth century have been sculptors
C、women sculptors have found it especially difficult to be accepted and recognized as major artists
D、many art critics have favored painting over sculpture in writing about developments in the art world
答案
C
解析
事实细节题。从第一段第一句话的后半段because the greatest resistance to women artists has been, until recently,in the field of sculptor.可知作者之所以认为Nevelson的雕塑作品成就非凡,是由于在雕塑界女性作品通常会受到极大的排斥,因而得不到公众的认可和赞赏。显然正确答案是C。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3286046.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingwritersisthegreatestEnglishcriticalrealistnovelist
OurgreatestresponsibilityistheactivedefenseoftheAmericanpeople.Tw
Thespeakermentionedbytheauthorinthepassagebelievedthat______.[br]It
Thespeakermentionedbytheauthorinthepassagebelievedthat______.[br]The
Thespeakermentionedbytheauthorinthepassagebelievedthat______.[br]In
ThatLouisNevelsonisbelievedbymanycriticstobethegreatesttwentieth-
ThatLouisNevelsonisbelievedbymanycriticstobethegreatesttwentieth-
ThatLouisNevelsonisbelievedbymanycriticstobethegreatesttwentieth-
Emersonbelievedthatman’scapacityisA、infinite.B、limited.C、submissivetoGo
HomerHomer:oneofthegreatest【1】_______poets.
随机试题
【S1】[br]【S2】encapsulation→encapsulated在本句话中“独立问题”或“孤立问题”只能说encapsulatedproble
AfterthreeyearsatNewYorkUniversity,Ileftatthetimetotakeasix-m
BecauseImarriedaphotographer,oncewehadchildren,ourholidaycardsof
老年男性,突发右侧肾绞痛,伴胁腹部疼痛,右侧肾区有叩击痛。尿液检查红细胞(+++
残疾人获得良好生活质量的前提条件是()A.残疾人康复权 B.残疾人教育权
(2016年真题)铁剂治疗缺铁性贫血的作用机制是A.影响酶的活性 B.影响核酸
根据合同法律制度规定,当事人未作特别约定的情况下,下列关于买卖合同标的物损毁、灭
微压继电器应装设在风压、气压最低点的出口处。运行中的电气设备及通风、充气系统内
()依法要求建设单位按规定办理质量监督手续。A.建设单位 B.交通运输主
女,60岁,患咳嗽咳痰已8~9年。查体:可平卧,桶状胸,两肺少量湿啰音,剑突下可
最新回复
(
0
)