首页
登录
职称英语
Except at night, they hardly ever have time together. He often sits alone in
Except at night, they hardly ever have time together. He often sits alone in
游客
2023-12-16
70
管理
问题
Except at night, they hardly ever have time together. He often sits alone in the house waiting for Julie tocome home. It would be nice to have kids to play with when one comes home from work. But, Oh, the houseis too small, Kappy-Pappy dear. We need to save and move to a bigger place before we can start a family.
Kapsak never understands that. What does a big house have to do with having children? When he and Eka Udo had children, did they have a big house? But they died, didn’t they? And the doctor later said something about cramped living conditions making it easy for malaria to virtually wipe out his family. So maybe Julie has a point. All his children had died because of being cooped up in one room. All except Udo. Udo Kapsak would not ordinarily admit it but the truth is he misses the boy so much. Udo’s full-faced smile. His quirky-chirpy ways. His innocent probing manner. Oh Udo! He’ll be approaching five now. Five! A big baby!
Sighing noisily, Kapsak tries to put thoughts of his son out of his mind. He has not seen the boy for over three years. And maybe he has gone the way his brother and sisters went. No. Not likely. Awadamoto would have told him. Awadamoto. It’s been a long time since Kapsak saw him.
Throwing on a shirt, Kapsak hurries off to the taxi rank in the business district. "Kapsak, Kapsak!" Awadamoto cheers as his childhood friend approaches. "Awadam0to! You have abandoned me! Use that word lightly, Kapsak. You know who has done the most abandoning between me and you. "" But Awad, we live here in town together. " "Blame that wife of yours. I did not go to school and I don’t like going near peo- ple who make me remember that all the time. "Kapsak has it in mind to say something good about his wife, but something else jumps to his mouth.
"Come Awad, what is Gestapo? Gestafo? No, Gestapo. "" Man, I don’t know. Where did you hear it? Eh, I heard it somewhere. How is the village? Exactly as you left it. " "And..." "Eka Udo?" "Yes. How is she? How does it concern you? Anyway, I heard some big chief from her mother’s village has taken her for his third wife. " "What about my son? Is it well with him? You would have known if you had bothered to go and check on him. Look, it’s my turn. " Bawling out to passengers to climb into his ramshackle taxi, Awadamoto ambles off.
It is pouring heavily when Julie returns. Outside, it is rain. Inside, it is confusion. Kapsak is at first happy to see her back safely. Then his happiness turns to anger as she carries on about what an exciting time she had. Finally his anger succumbs to her gentle caresses and passion rules their world. Julie shoots out at first light. "I’ve got to see someone urgently, Kappy-Pappy. "Kappy-Pappy, that is my name now, Kapsak laughs to himself as he shuffles off to the construction site where he manages to earn a few bucks. On his way into the main yard, he ducks out of the way of a fast-moving four-wheel drive vehicle driven by an expatriate. Cursing lightly, he looks back to see the driver locked in a passionate kiss with a woman with luxuriant hair.
"No wonder he nearly killed me!"Kapsak spits out. "Early morning and he’s already..."
His mouth remains open but the words dry up like the water taps of the city. The woman with the expatriate turns momentarily, perhaps to pick up something from the backseat. In that instant. Kapsak sees clearly the woman for whom he had left his first wife and forsaken his family and people.
But he does not see the earthmover in front of him. Neither does he hear its powerful horns. And the driver of the earthmover does not see Kapsak. By the time someone notices the crushed figure lying by the roadside, a blackening pool of blood has begun to seep into the earth. [br] According to the doctor, Kapsak and Eka Udo’s children
选项
A、died of a constant headache.
B、died from a traffic accident.
C、died of an infectious malady.
D、died from goods famine.
答案
C
解析
细节题。根据题干中的doctor及Kapsak mad Eka Udo定位至第二段,第五句指出:the doctor later said something about cramped living conditions making it easy for malaria to virtually wipe out his tamily. 这里明确提到他的孩子死亡的原因是malaria(疟疾),故[C]为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3279601.html
相关试题推荐
Exceptatnight,theyhardlyeverhavetimetogether.Heoftensitsalonein
Exceptatnight,theyhardlyeverhavetimetogether.Heoftensitsalonein
MarkTwain’sworksarecharacterizedbythefollowingexcept______.A、senseofh
GradabilityisshowninthefollowingpairsofwordsEXCEPT______.A、hot/coldB、y
Thatmanisanaggressivecreaturewillhardlybedisputed.Withtheexceptio
Thatmanisanaggressivecreaturewillhardlybedisputed.Withtheexceptio
Thatmanisanaggressivecreaturewillhardlybedisputed.Withtheexceptio
EnglishisthelanguagemostcommonlyspokenthroughoutCanada,EXCEPTFORthep
Allofthefollowingpairsofsoundsexcept______aredistinguishedfromeacho
Allofthefollowingwordsexcept______areformedthroughaprocessofderivat
随机试题
Astheworld’surbanpopulationgetsbigger,citiesarestrugglingtoprovid
[originaltext]M:Canyoutellmesomethingabouttheuniversityshuttlebussys
A.3.8~4.4 B.5.0~6.5 C.4.0~4.7 D.5.0~5
DD表示焊接钢管、阀门及管件的()。A.内径 B.外径 C.公称直径 D
去年暑假,某学生持学生证(优待区间为A站至B站,75折优惠)求购某次动车组列车A
下列说法错误的是( )。 Ⅰ.公司价值等于债务价值加股权价值 Ⅱ.公司价值
机体排斥微生物侵袭的能力属于下列哪一种免疫功能A.免疫排斥 B.免疫识别 C
下列没有语病的一项是()。A.那是一张两人的合影,左边是一位英武的海军战士,
等额本金还款法每月还款额计算公式为()。A.贷款本金×还款期数+(贷款本金-已
依据《劳动争议调解仲裁法》的规定,下列选项中,可担任企业劳动争议调解委员会主任的
最新回复
(
0
)