首页
登录
职称英语
[originaltext] Members of Parliaments in Britain have rejected a cut in the ti
[originaltext] Members of Parliaments in Britain have rejected a cut in the ti
游客
2023-12-16
95
管理
问题
Members of Parliaments in Britain have rejected a cut in the time limit for abortions from 24 to 22 weeks or lower. In a series of votes MPs decided by large majorities against moves to reduce the legal time limit for abortion to as little as 12 weeks. The debate in Parliament focused on whether modem medicine had in- creased survival rates of premature babies and in particular those born before 23 weeks.
选项
A、24 weeks.
B、12 weeks.
C、23 weeks.
D、22 weeks.
答案
B
解析
新闻提到,经过一系列投票,英国下议院大多数议员反对将法定终止妊娠期限减少至12周,因此这一提议被最终否决,可见少数议员还是赞成这个提议的,因此B项正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3277080.html
相关试题推荐
[originaltext]AformerAfghanwarlordconvictedoftortureandhostage-takin
[originaltext]AformerAfghanwarlordconvictedoftortureandhostage-takin
[originaltext]InterviewwithPeterMoore,theChlef-FngineerofO
[originaltext]InterviewwithPeterMoore,theChlef-FngineerofO
[originaltext]OfficialsinVenezuelasaydozensofpeoplehavebeenkilledo
[originaltext]TomHanks,JuliaRoberts,ERandFriendsweresomeofthebig
[originaltext]TomHanks,JuliaRoberts,ERandFriendsweresomeofthebig
[originaltext]Mr.Williams:Goodmorning,Mr.Pitt.Dositdown.Mr.Pitt:Than
[originaltext]Mr.Williams:Goodmorning,Mr.Pitt.Dositdown.Mr.Pitt:Than
[originaltext]Ahard-linenationalistandpro-Westernreformerappearedhea
随机试题
InAmericaalone,tippingisnowa$16billion-a-yearindustry.Arecentpol
Hebrakedhardand______avoidedaparkedvan.A、onlyB、quiteC、narrowlyD、seldom
Whydon’tbirds(71)lostontheirlongflightsfromoneplacetoanother?
Themostgiftedstudentsdonotnecessarilyperformbestinexams.Itcountsfor
Thetreatmentherfatherreceivedhelped______hislifeby5years.A、prolongB、
常见的通过病案信息进行随诊工作的种类有()A.诊断性随诊 B.医疗保健
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
A.摩擦使笔套带电 B.笔套靠近圆环时,圆环上、下部感应出异号电荷 C.圆环
某多层住宅,采用筏板基础,基底尺寸为24m×50m,地基基础设计等级为乙级。地基
男性,57岁,胸闷伴下肢水肿2个月,心电图V~V导联QS波,最迫切的辅助检查是A
最新回复
(
0
)