首页
登录
职称英语
"The landscape seen from our windows is certainly charming," said Annabel; "t
"The landscape seen from our windows is certainly charming," said Annabel; "t
游客
2023-12-15
76
管理
问题
"The landscape seen from our windows is certainly charming," said Annabel; "those cherty orchards and green meadows, and the river winding along the valley, and the church tower peeping out among the elms, they all make the most effective picture. There’s something dreadfully sleepy and languorous about it, though ; stagnation seems to be the dominant note. Nothing ever happens here; seedtime and harvest, an occasional outbreak of measles or a mildly destructive thunderstorm, and a little election excitement about once in five years, that is all that we have to modify the monotony of our existence. Rather dreadful, isn’t it?"
"On the contrary," said Matilda, "I find it soothing and restful: but then, you see, I’ve lived in countries where things do happen, ever so many at a time, when you’re not ready for them happening all at once. ""That, of course, makes a difference,"said Annabel.
"I have never forgotten," said Matilda, "the occasion when the Bishop of Bequar paid us an unexpected visit; he was on his way to lay the foundation-stone of a mission-house or something of the sort. " "I thought that out there you were always prepared for emergency guests turning up, "said Annabel.
"I was quite prepared for half a dozen Bishops,"said Matilda, "but it was rather disconcerting to find out after a little conversation that this particular one was a distant cousin of mine, belonging to a branch of the family that had quarreled bitterly and offensively with our branch about a Crown Derby dessert service; they got it, and we ought to have got it, in some legacy, or else we got it and they thought they ought to have it, I forget which; anyhow, I know they behaved disgracefully. "
"It was rather trying, but you could have left your husband to do most of the entertaining. "" My husband was fifty miles up-country, talking sense, or what he imagined to be sense, to a village community that fancied one of their leading men was a were-tiger. "
"A what tiger? A were-tiger; you’ve heard of were-wolves, haven’t you, a mixture of wolf and human being and demon? Well, in those parts they have were-tigers, or think they have, and I must say that in this case, so far as sworn and uncontested evidence went, they had every ground for thinking so. However, as we gave up witchcraft prosecutions about three hundred years ago, we don’t like to have other people keeping on our discarded practices; it doesn’t seem respectful to our mental and moral position. "
" I hope you weren’t unkind to the Bishop, "said Annabel. "Well, of course he was my guest, so I had to be outwardly polite to him, but he was tactless enough to rake up the incidents of the old quarrel, and to try to make out that there was something to be said for the way his side of the family had behaved; even if there was, which I don’t for a moment admit, my house was not the place in which to say it. I didn’t argue the matter, but I gave my cook a holiday to go and visit his aged parents some ninety miles away. The emergency cook was not a specialist in curries, in fact, I don’t think cooking in any shape or form could have been one of his strong points. I believe he originally came to us in the guise of a gardener, but as we never pretended to have anything that could be considered a garden he was utilized as assistant goatherd, in which capacity, I understand, he gave every satisfaction. When the Bishop heard that I had sent away the cook on a special and unnecessary holiday he saw the inwardness of the man oeuvre, and from that moment we were scarcely on speaking terms. If you have ever had a Bishop with whom you were not on speaking terms staying in your house, you will appreciate the situation. "
Annabel confessed that her life story had never included such a disturbing experience. [br] Which of the following statements is NOT true of Matilda?
选项
A、She enjoys the peace of the place where she is.
B、The visit of a Bishop left a deep impression on her.
C、Her life story is quite different from Annabel’s.
D、She is on good terms with a lot of Bishops.
答案
D
解析
细节题。由题干中的Matilda定位至第二段。首句直接指出Matilda的不同看法,她认为这儿很宁静,让人很安心,[A]符合文意。该段提到Matilda在不同的国家居住过,经历过很多事情,Annabel的回答表明了两种生活的巨大差异,[C]符合文意。第三段首句指出Matilda不能忘记Bequar主教拜访她家的情景,[B]符合文意。第四段首句提到:I was quite prepared for half a dozen Bishops,虽然她准备接待六个主教,这里并没有说她和这些主教关系如何,[D]不符合文意,故为答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3276308.html
相关试题推荐
NathanielHawthornewasmostfamousfor______.A、AnnabelLeeB、TheScarletLette
"Thelandscapeseenfromourwindowsiscertainlycharming,"saidAnnabel;"th
"Thelandscapeseenfromourwindowsiscertainlycharming,"saidAnnabel;"th
InacountrywhichmustcertainlyhavebeenalongwayawayfromwhereweRuma
InacountrywhichmustcertainlyhavebeenalongwayawayfromwhereweRuma
InacountrywhichmustcertainlyhavebeenalongwayawayfromwhereweRuma
"Thelandscapeseenfromourwindowsiscertainlycharming,"saidAnnabel;"t
"Thelandscapeseenfromourwindowsiscertainlycharming,"saidAnnabel;"t
Outside,theraincontinuedtorundownthescreenedwindowsofMrs.Sennett’
Outside,theraincontinuedtorundownthescreenedwindowsofMrs.Sennett’
随机试题
Alltransactionsarestrictly______,andweneversell,rentortradeanycustom
[originaltext]M:Iknowyougotintopodcastingprettymuchatthebeginning.H
不同比例的平面图、剖面图,其抹灰层、楼地面及屋面的面层线、材料图例的省略画法,以
实木地板铺设时,木方、垫木及胶合板等必须进行处理的内容有()。A.防腐 B.
治疗输血发热反应,下列哪项是错误的A.口服乙酰水杨酸 B.肌内注射异丙嗪 C
关于土地承包经营权的期限,下列说法正确的有()。A.耕地的承包期为30年
辨析题:高校里有些老教师以前从没学过高等教育心理学,课同样上得很好,有的还当了教
下列哪种情况会引起血清补体水平过度降低A.心肌梗死B.甲状腺炎C.糖尿病D.革兰
患者男性,41岁,既往体健,近日因寒冷突然出现左侧面部剧痛,医院诊断为三叉神经痛
《华沙公约》于( )年开始对我国生效。 A.1929 B.1941
最新回复
(
0
)