首页
登录
职称英语
The farmers’ federations have said that the strike will last for [br] [original
The farmers’ federations have said that the strike will last for [br] [original
游客
2023-12-14
53
管理
问题
The farmers’ federations have said that the strike will last for [br]
Farmers and their supporters protested Wednesday in hundreds of rural locations in Argentina on the two-week mark of the farmers’ strike against an increase in export taxes for their products. Women in Cordoba, Argentina, bang pots in support of the farmers’ strike on Wednesday. In some places, protesters blocked roads to the capital. On those roads, the farmers have stopped trucks transporting food and other farm-related products. Other vehicles were allowed to pass. [7]The farmers’ federations have said that the strike will continue for an undetermined period of time. The strike’s impact already is visible on the nearly empty supermarket shelves in cities. Butchers and supermarkets were among the first hit. [8]The noise of Tuesday’s cacerolazos evoked memories of the protests in 2001 that forced then-president Fernando de la Rua from power.
选项
A、Butchers and supermarkets were affected.
B、The ex-president was overthrown.
C、Roads to the capital were blocked.
D、Export taxes for farm products were cut.
答案
B
解析
新闻结尾提到,周二发生的农民罢工不禁使人想起2001年发生的抗议.那次的抗议活动迫使当时的总统Fernando de la Rua下台,可见B为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3271895.html
相关试题推荐
[originaltext]U.S.officialssayIraqipoliticianAhmadChalabirevealedto
[originaltext]ManmohanSingh,knownasthearchitectofIndia’srecentecono
GrammarschoolwasforStudentswho______.[originaltext]
[originaltext]Atleasteighty-onepeoplearereportedtohavediedduringa
[originaltext]HereinWashington,theClintonAdministrationisreaffirming
[originaltext]HereinWashington,theClintonAdministrationisreaffirming
[originaltext]HereinWashington,theClintonAdministrationisreaffirming
Thegreatestbenefitonecangetfromexerciseiswhen______.[originaltext]
Ifonedoesnotworkoutregularly,hemay______.[originaltext]
Theword"bead"originallymeantprayer,butnowitreferstotherosaryusedin
随机试题
WhichofthefollowingbenefitedfromtheAmericancivilrightmovementsinthe
Today,somecriticsarguethatprogressonenvironmentalproblemshasbeene
[originaltext]Moderator:Facedwithawidevarietyofgoodsintheshopping
[originaltext]M:Howdidyourparentsliketheperformancetheyattendedatthe
女,29岁,哺乳期,右乳房肿痛2天,无发热,体检:右乳房肿胀,内象限有压痛,无波
鹏程期货交易所新招了一枇新人,经过公司测试和培训,从中挑选出了一名表现出色的人作
现阶段指导我国证券市场健康发展的八字方针是()。A:公开、公平、公正、守信B:
某企业大批量、单一生产某种产品。该企业为了编制年度生产计划和季度生产计划,进行生
根据公司法律制度的规定,下列情形中,属于股份有限公司可以收购本公司股份的有()
将重组DNA导人宿主细胞所用的方法中不包括A.转导 B.感染 C.转化 D
最新回复
(
0
)