首页
登录
职称英语
How much will Wal-Mart pay for buying Massmart? [br] [originaltext]
How much will Wal-Mart pay for buying Massmart? [br] [originaltext]
游客
2023-12-14
68
管理
问题
How much will Wal-Mart pay for buying Massmart? [br]
News Item 2
International investors are showing a growing interest in Africa’s retail market. (7) American retail giant Wal-Mart is in preliminary talks to buy South African wholesaler Massmart for more than $4 million. And the Dutch-based supermarket network SPAR recently opened a new outlet in Nigeria.
If Wal-Mart’s offer to buy Massmart goes through, it would give the world’s largest retailer a major foothold in Africa. (8) Massmart with chains such as Dion Wired, Game and Macro, is the third largest distributor of consumer goods in Africa with 288 stores in 14 countries. " It shows other people that there is a lot of confidence in the real economy in South Africa. It’s certainly a meaningful investment outside of banking and mining where we have seen most foreign activity in the South African economy, " said Economic analyst Mike Schussler.
选项
A、There is no foreign supermarket investing in Nigeria.
B、Massmart is the largest distributor of consumer products in Africa.
C、The economy is declining drastically in South Africa.
D、There are 288 Massmart stores in 14 countries in Africa.
答案
D
解析
根据句(8)可知,Massmart共有288家连锁店分布在非洲的14个国家,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3271281.html
相关试题推荐
WhatdoesthenewsitemsayaboutthefiresinGreece?[originaltext]Greekf
GeneralBanKi-moonisurgingtheBurmesegovernmentto[br][originaltext]
GeneralBanKi-moonisurgingtheBurmesegovernmentto[originaltext][7]Th
Whatisthemainideaofthenewsitem?[originaltext][6]IsraeliJusticeMi
Whichofthefollowingstatementsistrue?[br][originaltext]TheUnitedSt
Whichofthefollowingstatementsistrue?[originaltext]TheUnitedStatese
PresidentObamaisnowfocusingon______[originaltext]PresidentObamaspen
ThefollowingpeoplemetMexicanPresidentEXCEPT[br][originaltext]Mexica
Tensionshaveflaredbecause[br][originaltext]Thelatestattack,onanEv
Whichofthefollowingstatementsistrue?[originaltext]TheUSspaceagency
随机试题
Itwasacoldwinterday.AwomandroveuptotheRainbowBridgetollbooth(
WhendidMr.Triggwritetothemanageraboutthereelhebought?On______.[b
TheNewMachine—MoveOverData!Thepotentialofintegrate
冬季室外计算的平均风速应采用()。A.累年三个月各月平均风速的平均值 B.
A.牙尖交错位(IGP) B.位 C.下颌后退接触位(RCP) D.颌位
患者男,30岁。右颈部外伤术后2个月。查体发现右侧瞳孔缩小,上睑下垂,眼球内陷。
下列关于工程总承包的表述中,符合现行建设法规的有()。A、总承包分为工程总承包和
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
可引起恶心,呕吐,腹泻,面色苍白,瞳孔极度缩小,血压下降,昏睡,呼吸浅而不规则等
把员工放入薪酬宽带特定位置的方法不包括( )。A.资历法 B.绩效法 C.
最新回复
(
0
)