首页
登录
职称英语
When did the space shuttle Endeavour land Wednesday night? [originaltext] The
When did the space shuttle Endeavour land Wednesday night? [originaltext] The
游客
2023-12-09
43
管理
问题
When did the space shuttle Endeavour land Wednesday night?
The space shuttle Endeavour and its crew of seven returned to Earth Wednesday, making a rare nighttime touchdown to wrap up "a two-week adventure" at the international space station. The shuttle landed in darkness Wednesday night after its scheduled landing was delayed by cloud cover. The shuttle swooped through the darkness and landed on NASA’s illuminated runway at 8:39 p.m., an hour after sunset. The shuttle’s homecoming was a bit delayed. Endeavour was supposed to land before sunset, but at virtually the last minute, clouds moved in. As the astronauts took an extra swing around the planet, the sky cleared enough to satisfy flight controllers and—after asking Gorie for his opinion—they gave him the green light to head home. It was only the 22nd space shuttle landing in darkness. Fewer than one-fifth of all missions have ended at nighttime; the last one was in 2006.
选项
A、An hour before sunset.
B、An hour after sunset.
C、An hour before sunrise.
D、An hour after sunrise.
答案
B
解析
新闻中提到航天飞机于下午8点39分,也就是日落一小时后,冲破黑暗、降落在美国太空总署灯火通明的跑道上,因此B为正确答案。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3256852.html
相关试题推荐
WhatdoesMr.Stevensonthinkofhisprofession?[br][originaltext]W:Goodmor
WhatdoesMr.Stevensonthinkofhisprofession?[br][originaltext]W:Goodmor
WhatistheParisforumexpectedtoachieve?[originaltext]Theso-calledMaj
[originaltext]M:I’mAviArdittiandthisweekonWordmaster:survivingajobi
[originaltext]M:I’mAviArdittiandthisweekonWordmaster:survivingajobi
[originaltext]M:I’mAviArdittiandthisweekonWordmaster:survivingajobi
[originaltext]GovernmentofficialshaveorderedaplantofJapan’slargestd
[originaltext]GovernmentofficialshaveorderedaplantofJapan’slargestd
[originaltext]Britishman:WhatisthereaboutthisEnglishlanguageofoursth
[originaltext]Britishman:WhatisthereaboutthisEnglishlanguageofoursth
随机试题
Asthepaceoflifecontinuestoincrease,wearefastlosingtheartofrel
对于早期阶段的被投资企业,投资机构侧重于协助其进行( )。 Ⅰ、规范管理
甲公司拟收购某上市公司,如无相反证据,下列属于一致行动人的有( )。 Ⅰ.甲
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
男,50岁,有肝硬化病史5年,突然呕血约800ml,伴黑便,速来就医。查体:神志
使用化学灭菌或消毒时,错误的是A.根据需要选择合适的消毒剂 B.了解化学消毒剂
有关急性颅内压增高的表现错误的一项是A.早期有性格改变 B.可见复视 C.多
正因为要依靠人民,所以更要________人民的力量,这一点,恰恰也是改革开放取
下列关于城市环卫设施规划的表述,哪项是错误的?()A.中心城市垃圾焚烧厂可
共用题干 某患者,60岁。因松动于3个月前拔除,要求修复。基托厚度是A:1m
最新回复
(
0
)