首页
登录
职称英语
What does the news item say about Luis Urzua? [originaltext] The note on Augu
What does the news item say about Luis Urzua? [originaltext] The note on Augu
游客
2023-12-08
71
管理
问题
What does the news item say about Luis Urzua?
The note on August 22nd said, "we are fine in the shelter, the 33 of us". And now those 33 miners who spent almost 70 days trapped underground are safely back on the surface. The story isn’t over yet, not for the miners, not for the Chilean government, either. But the rescue part of it is, and here is how it ended. Luis Urzua, he was the shift boss and he insisted that everyone else go out before him. Late Wednesday night a little less than 24 hours after the rescue started, he was the 33rd and final miner to ride that rescue capsule up to safety. But he wasn’t the last person left down in the mine.
Remember several men went down there to help with the rescue. This is Manuel Gonzales, the last rescuer to leave. We can see him wave to the camera right there take a little bow and then headed on out.
Once everyone was back up to the surface, Chile’s president Sebastian Pinera put a metal cap on top of the hole that was used for the rescue. Officials haven’t decided whether or not to close that up for good. President Pinera estimated that the rescue mission cost around 10 to 20 million dollars. But he said that every dollar was well spent.
选项
A、He was responsible for the accident.
B、He was the last miner to be rescued.
C、He was the leader of the rescue team.
D、He was trapped underground for almost 24 hours.
答案
B
解析
事实细节题。新闻中提到,身为矿井值班班长的Luis Urzua坚持让拯救人员先带其他人走,他是第33个也是最后一个被救出险境的矿工。他不是拯救队伍的领导,C错误。新闻开头提到,33名矿工被困在地下70天,D错误。所以B正确。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3254048.html
相关试题推荐
AccordingtoLouisSeck,theIsraeliproject______.[originaltext]TheIsrael
[originaltext]Denis:Hi,there,Fiona.Fiona:Hi,Denis.Denis:Thissemesteri
[originaltext]Denis:Hi,there,Fiona.Fiona:Hi,Denis.Denis:Thissemesteri
[originaltext]Denis:Hi,there,Fiona.Fiona:Hi,Denis.Denis:Thissemesteri
[originaltext]Canthisbirdhelpalleviatethepaincausedbysomecommona
[originaltext]Nicole:Tellme,howdoesamultimediaandmathsteacherendupl
[originaltext]Nicole:Tellme,howdoesamultimediaandmathsteacherendupl
[originaltext]Nicole:Tellme,howdoesamultimediaandmathsteacherendupl
[originaltext]Nicole:Tellme,howdoesamultimediaandmathsteacherendupl
[originaltext]Nicole:Tellme,howdoesamultimediaandmathsteacherendupl
随机试题
Self-discipline:theFoundationofProductiveLivingI.Issuestobenoticed
[originaltext]AmericanvisitorstoEastAsiaareoftensurprisedandpuzzle
TheBeatles甲壳虫乐队TheEnglishrockmusicgroupTheBeatl
Excessivecaloriesfromsugarcancontributetoweightproblems,andsugari
下列描述中,说法正确的是()。A、在三相电路中,三相负载吸收的复功率等于各相复
在起重吊装中,钢丝绳捆绑点的选择主要依据是被吊物的()。A.重量 B.外
下列将二进制数(10011):转换成十进制数的算式中,正确的是()。
下列各项中,属于统计抽样特征的有( )。A、随机选取样本项目 B、评价非抽样风
善于疏肝破气,消积化滞的药物是A.香附 B.沉香 C.檀香 D.陈皮 E
.用以衡量公司偿付借款利息能力的指标是()。 A.已获利息倍数B.流动比率
最新回复
(
0
)