首页
登录
职称英语
The trustee signed the settlement in order to [originaltext] The trustee appo
The trustee signed the settlement in order to [originaltext] The trustee appo
游客
2023-12-07
81
管理
问题
The trustee signed the settlement in order to
The trustee appointed to recover money stolen by the New York financier Bernard Madoff has reached a multibillion-dollar settlement with the estate of [10] a man identified as the biggest single beneficiary of the fraud. [9]It means about half the money lost in the swindle will ultimately be recouped.
The settlement represents something of a coup for the trustee Irving Picard. After the collapse of Bernard Madoff’s investment firm in 2008, he was given the task of recovering money lost by investors, who’d unwittingly put their cash into the giant Ponzi scheme. Since then he’s launched a wave of litigation against people and businesses deemed to have profited from the fraud. Chief among them was Jeffry Picower, who was a long-term investor in Bernard Madoff s funds. Over the course of three and a half decades, he withdrew some $7bn, substantially more than his initial investment. His widow has now pledged to return every penny he received.
选项
A、invest in Bernard Madoff.
B、recover money lost in Bernard Madoff.
C、benefit from the Ponzi scheme.
D、withdraw money invested in Bernard Madoff.
答案
B
解析
信息推断题。新闻首句即提到,负责找回被纽约金融家麦道夫窃取的资金的信托人与一名男子达成数十亿美元的协议,接下来说,这意味着在这次诈骗案中损失的一半的资金可以重新挽回。由此可以看出,签协议是为了找回投资在麦道夫公司的资金,答案为[B]。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3252596.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[br][originaltext]Allthe
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[originaltext]Alltherescue
[originaltext]Interviewer:Wouldyoupleasedescribeyourfeelingstowardscrim
[originaltext]Interviewer:Wouldyoupleasedescribeyourfeelingstowardscrim
Whatcouldbeinferredfromthenews?[originaltext]HealthworkersinWestA
[originaltext]OverthepasttwoweekstheBBCWorldServicehasbeenrunning
[originaltext]OverthepasttwoweekstheBBCWorldServicehasbeenrunning
[originaltext]Amanwhofiredthreeshotsintoacrowdedbirthdaypartykill
[originaltext]Z:Welcometoourtoday’sprogram.TodaywewilltalkaboutWeste
[originaltext]Z:Welcometoourtoday’sprogram.TodaywewilltalkaboutWeste
随机试题
HitlerwantedtoinvadeEngland【56】couldnotdosountiltheRAFwasdestroy
—Ireallylikethemovie,DieHard.Ithinkit’skindofexciting.—Exciting?__
Incolonialtimeswomenprovidedhealthcarefortheirfamiliesandneighbor
Themostfamouscaseofananimalsaidtobecapableofcountingisthatof
设=b,其中a,b为常数,则().A.a=1,b-1 B.a=1,b=-1
下列可使肾小球滤过率增加的因素是()A.肾血浆流量增多 B.有效滤过压降低
患者,女性,18岁,扁桃体切除术后局部有少量出血,为配合止血可在颈部A.局部加压
肝硬化患者需要定期复查有助于早期发现肝癌的检查是A.白蛋白 B.血IgG C
引起新生儿败血症常见的致病菌是A:大肠埃希菌 B:葡萄球菌 C:肺炎球菌
原发性慢性肾上腺皮质功能减退症典型体征是A、轻度肥胖 B、皮肤粘膜色素沉着
最新回复
(
0
)