首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Today we have the famous children’s books writer, Grant R. Phi
[originaltext]W: Today we have the famous children’s books writer, Grant R. Phi
游客
2023-12-02
74
管理
问题
W: Today we have the famous children’s books writer, Grant R. Philips here. I’m Liana. Thanks for your coming, Mr. Philips.
M: It’s my pleasure.
W: Could you tell us how and when did you get started as a writer?
M: Growing up I hated reading. I did all I could to avoid books. Turns out later I learned I was suffering from a reading comprehension disability. It wasn’t until 7th grade that things changed. My English teacher announced that we’d be reading 4 books written by S.E. Hinton that year, respectively The Outsiders, Rumble Fish, Tex and That Was Then This Is Now. She explained that Hinton was 16 when she wrote The Outsiders. From page one until the end of the book, I was catapulted into another world. The book amazed me. I thought about it for days after reading it. I could not wait to read another book. And it was like that for all of Hinton’s books. Before I knew what was happening to me, I was buying books in stores and reading at least a book a month. And I knew, at age 13, that I wanted to be a writer. When I was a freshman in high school, I wrote a short story about a busboy working at a party house. It was published in the school’s annual magazine. My career, you might say, had begun.
W: How do you usually find your ideas?
M: It’s a great question. One I can’t answer in black and white. Sometimes I get a character in mind. Sometimes a plot, or a twist ending. Lots of times I just start writing and see where it leads me. Occasionally I get inspired with something that has a beginning, middle and end.
W: Did you ever get any rejections of your works?
M: Hmmm. Maybe only enough to wallpaper my entire house, monthly. Part of being a writer is having a thick skin. Finding an interested editor, I believe, has to do a lot with luck and timing.
W: If yes, how did you react to them?
M: There are two types of rejections. Form Letter and what I call Positive Rejection. A Form Letter is just like it sounds, no signature or a rubber-stamp signature. You wonder if they didn’t just open your submission, attach a Form Letter, and return it to you without so much as reading a word. A little depressing at times. But what can you do? The Positive Rejection is when an editor actually takes the time to personalize the rejection letter in some way. "Close, try us with your next story idea." Anything that makes it more than just a Form Letter Rejection. Those I consider inspiring.
1. What happened to Philips when he was under 7th grader?
2. According to Philips, what inspires him to begin his career as a writer?
3. How does Mr. Philips usually find his idea?
4. Why does Philips say that a writer should have a thick skin?
5. What can we learn about the two types of rejections?
选项
A、They are Form Rejection and Negative Rejection.
B、There’s a signature or a rubber-stamp signature in a Form Rejection.
C、A Form Rejection is depressing while a Positive Rejection is inspiring.
D、A Form Rejection refers to a letter of which the editor won’t read any word.
答案
C
解析
录音提到有两种不同的拒绝方式,分别是Form Letter和Positive Rejection。Form Letter通常是没有署名或加盖署名,通常让人觉得有些沮丧。而Positive Rejection还是会让人觉得受鼓舞,因为它会有Close,try us with your next story idea等回复文字。可见C的表述是正确的。D项有一定的干扰性,由文中的wonder if可知,编辑没有读信件只是作家的猜测,事实是否真是这样并没有提及,故D项的表述太绝对化了。
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3238144.html
相关试题推荐
[originaltext]A:Butinthisrecessionwheresomanypeopleareworriedaboutt
[originaltext]A:Butinthisrecessionwheresomanypeopleareworriedaboutt
[originaltext]A:Butinthisrecessionwheresomanypeopleareworriedaboutt
[originaltext]A:Butinthisrecessionwheresomanypeopleareworriedaboutt
[originaltext]InthissectionyouwillhearONEinterview.Theinterviewwi
[originaltext]InthissectionyouwillhearONEinterview.Theinterviewwi
Aquartercenturyago,thesensationoftheseasonwasthechildren’sbookM
OftheFrenchwritersofromanceofthelatterpartofthenineteenthcentur
[originaltext]B:WouldyouliketotouchtheLEDlights?A:Iwould,butIdon’
[originaltext]B:WouldyouliketotouchtheLEDlights?A:Iwould,butIdon’
随机试题
Theenginehasmorethanthreehundred______,madeofalotofdifferentmateria
FrequentbusinesstravelerJoyceGioiaforgotmorethan$20000worthofje
近代新闻事业诞生于()。A.16世纪初 B.17世纪初 C.18世纪初
成熟红细胞产生的NADPH+H+的主要功能是( )。A.提供能量 B.参与脂
信托市场的主体是()。A.信托投资活动 B.信托产品 C.信托当事人 D
下列有关《公司法》的说法,错误的是()。A.我国公司法法律体系以《公司法》为核
有一段环形路如图所示,每条边均为10米,甲乙两人分别从A、B两点同时出发,沿着路
下列反应中属于消去反应的是()。A. B. C. D.
注:其中2005年、2015年为1%人口抽样调查推算数;2000年为第五次人口普
创造性思维的核心是()。 A.形象思维 B.抽象思维 C.发散思维 D.
最新回复
(
0
)