首页
登录
职称英语
Why were there protests in Britain against Iran? [br] [originaltext] The Br
Why were there protests in Britain against Iran? [br] [originaltext] The Br
游客
2023-11-23
74
管理
问题
Why were there protests in Britain against Iran? [br]
The British Defense Ministry says Iran forced eight British servicemen and their three patrol boats into Iranian territorial waters before capturing them earlier this month. The eight were held for three nights amid growing British protests before Teheran ordered their release. Iran said the captives were released after Britain admitted the boats were mistakenly off-course. Britain is continuing to negotiate with Teheran for the return of the three boats and other equipment seized June 21st.
选项
A、The boats were away from their course by mistake.
B、The boats were en route to their base.
C、The servicemen fired at Iranian targets by mistake.
D、The servicemen ran into a trap.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:http://tihaiku.com/zcyy/3213657.html
相关试题推荐
[originaltext]M:OK,soifyou’rereadytotaketheplunge,ifyouwannagetou
[originaltext]M:OK,soifyou’rereadytotaketheplunge,ifyouwannagetou
[originaltext]M:OK,soifyou’rereadytotaketheplunge,ifyouwannagetou
[originaltext]M:IfyoulookatanylistofNewYear’sresolutionsyouwouldn’t
[originaltext]M:IfyoulookatanylistofNewYear’sresolutionsyouwouldn’t
[originaltext]M:Butdon’tmanymoreparentsliveapartfromtheirmarriedchil
[originaltext]M:Butdon’tmanymoreparentsliveapartfromtheirmarriedchil
[originaltext]M:Butdon’tmanymoreparentsliveapartfromtheirmarriedchil
[originaltext]M:Today,we’veProfessorMcKayonourMorningTalkShow.Goodmo
[originaltext]M:Today,we’veProfessorMcKayonourMorningTalkShow.Goodmo
随机试题
A.abandonedB.assumedC.avoidingD.brieflyE.desiredF.d
[originaltext]M:Whyisn’tLucyheretoday?W:She’sillinbed.M:Oh,sorry,
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoappl
买入套期保值付出的代价是()。A、降低了商品的品质B、对需要库存的商品来说,可能增加仓储费、保险费和损耗费C、不利于企业参与现货合同的签订D、投
Thewaysofhistoryaresointricateandthemotivationsofhumanactionss
Digitalwalletsandmobilepaymentsolutionsarenowadimeadozen,buthar
【B1】[br]【B9】A、stillB、soC、andD、yetD第二段第四句的前半句是说,这些高级技工mustbetrained;后半句是说
陶行知的生活教育理论注意“教学做合一”,强调( )。A、“学”是中心 B
2,6,12,20,30,() A.38B.42C.48D.56
某债券票面利率为5%,面值100元,每年计息一次,期限2年,到期还本。假设市场利
最新回复
(
0
)